Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jel resivo da se koriste oba istovremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 12, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada preradim levu granu nece biti problem, nisu to bas lepo osmislili... Stender stoji tacno 35mm nize u odnosu na fabricki polozaj, necu da rizikujem! Inace zvuuuuuk! Samo driftam po naselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te služe! Ja jedva čekam četvrtak mi stižu GPRovi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 12, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaci snimak odmah Gile! Ovi su bas kako sam hteo, tako sam zamislio i zvuk i izgled... Plus, svi su dominatori kompletni od prohroma, i spolja i iznutra..Pa kada ih usijam, uuuuuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 12, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Update! Komotno da zovem Branka i uclanim se u MK Paljevine Gde sam isao cetvrtom sada sam u drugoj! I pre ovoga mi je crnka trosila 7L, sada ce piti kao tinejdzer vodu u subotu ujutru Ovoliko medju gasa poslednji put sam davao kada u petom osnovne ugradih na BT50 "Nemet racing" zujku... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lamborghini Gallardo od 998ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gile_Extremeboy je napisao: U zdravlje da te služe! Ja jedva čekam četvrtak mi stižu GPRovi Znaci ipak si izabrao sta ce ostati u kuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Došli smo do nekog kompromisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, N.F.S. je napisao: Ovoliko medju gasa poslednji put sam davao kada u petom osnovne ugradih na BT50 "Nemet racing" zujku... Potpisujem ovo isto od kada sam stavio Robertov izduv na Bandita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 13, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u... Vratise me secasnja u period voznje tog BT50, pisao sam vise puta o njemu na forumu... Klip i radilica od pumpe za vodu, "selnas" guvernal, trodelna lamela... Uhhh, 120kmh je isao, i vrteo se preko 16K obrtaja, kanale polirao prstima, krpicom i pastom za zube, finalno, posle smirglanja. "Nemet racing" rezona auspuh! Zbog njega ovo i pisem... Za one mladje, guglajte MIŠIKA MIHALJ NEMET. Sa ocem idem na Misluk, problematicna 1993 godina (meni je tada 11 god, vozio sam Tomos bt50) da gledamo trke i pribavimo nesto od delova. Tu kupim pomenutu zujku, prelepu aluminijumsku! Mala plocica gde je ugravirano ime. Drugi je te godine bio Miska, vozio 50 i 125ccm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 13, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DonToni je napisao: kada sam stavio Robertov izduv Robika je klasa za ove dominatore! Majstorcina, posaljem mu po neki mail podrske kad/kad. Obraduje se bas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mu je bilo drago što treba da uradi kačenje topa na granu po fabričkom principu, na šrafove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dan Gileeeee! (Prosao si vrhunski!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Na popust imao sam jos neki novogodišnji popust nisam iskoristio, dzabe ih uze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam tremu kao da sam ih ja narucio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dado, izvini ako se ponavljam, mozda pitah za neki drugi motor... Kakva je situacija ako se na tehnickom pojavim sa felnom i gumom 180? Fabricka felna je 5" i guma 160, ja bih kupio felnu od CBR-a, ista oblikom 5,5" sirine i prihvata gumu 180. Bas bih voleo da imam malo siru gumu izmedju ovih auspuha, je li prihvatljiv kompromis, 170 guma i fabricka felna? (ta sirina i ide na 5" felnu) Hvala @bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Februar 14, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jee ne mogu da verujem da litra fabricki ima 160-ku nazad kao i 600-tka, bas cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ta je sirina ultra "pokretna" , ciklistike radi je tu. Uzeh pireli angel, deluje kao neka 125-tica od nazad ova honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može 180 i na standard 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh Jevto sto lepo izgleda! P.S. Javi kako si prosao na tehnickom, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Februar 14, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Dimenzije pneumatika se upisuju ali ne uporedjuju, bitnije je za vozila sa dva (ili vise) tockova po osovini da ne uticu negativno na rezultat ispitivanja kocionih sila. Sa druge strane sirom felnom i gumom koja je prati ne remetis bitno ciklistiku (jasno da ti znas ali uputis i kontrolora ako slucajno pita, ima svakakvih) ali nema sanse da ce neko porediti dimenziju sa fabrickom ukoliko nije drasticno odstupanje, tek tada se "pomognemo" dostupnim podacima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Uhhh Jevto sto lepo izgleda! P.S. Javi kako si prosao na tehnickom, hvala. Jedva stala u blatobran.Tako mi je stigao motor tehnički idući mesec pa ću znati. Iz ranijih iskustava znam da hoće ranije da pobegne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri moj! @bdada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Februar 14, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, ako su Dominatori za CBF 1000 po homologaciji, skini (ako nemas) sa neta papire i ne skidas ih pre teh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Februar 14, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i tebi dobri nas Neso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...