hajduk 30 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, Pre godinu dana sam se preselio u Nemacku i za sada nema izgleda da cu se vracati. Treba mi savet vezan za vozacku dozvolu. Imam srpsku vozacku dozvolu koja mi u Nemackoj ne vazi. Medjunarodna mi je vazila samo prvih 6 meseci. Koliko sam se ja raspitao, da bih nemacku dozvolu dobio moram ovde opet da polazem ispit sto bi izaslo na iznos sa previse nula. Druga opcija mi je da zamenim srpsku vozacku za hrvatsku jer imam i hrvatske papire. Hteo sam sad oko toga da vas pitam da li imate neki savet ili mozda uputsvo kako to da odradim jer mi je procedura malo nepoznata. Hvala i pozdrav iz Bavarske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 21, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Niko nas ne priznaje. Moj matori je morao pod stare dane da polaze u Emiratima ponovo za njihovu vozacku. Em smesno em kostalo nekoliko hiljada usd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno,postoji neka paralela i ovde,na primer,moj ujak je dosao iz Australije u Srbiju da se ovde skrasi,imao je Australijsku vozacku dozvolu sa svim kategorijama sem za motore. Ona je isticala,i posle toga nije imao pravo da vozi ,ali mu je receno da moze da je produzi samo tamo odakle je dosao.Razmisljao on tako neko vreme, sta da radi,panicio,jer ako se vrati u Australiju samo zbog produzenja vazenja dozvole ima da ga kosta i previse. Na kraju mu u Ljermontovoj rekose da je najbolje resenje da polaze ponovo ovde kod nas za B-kategoriju,te da mu kao starom licu i penzioneru nisu vise potrebne ostale kategorije.I tako ti on polagao i polozi je iz prve,mada ja nisam video goreg vozaca od njega. Inace,vozio me je kroz grad x puta,cesto prelazio na crveno i jos jedno 10-tak razlicitih prekrsaja pride napravio u svakoj voznji,jednom umalo ne pregazivsi jednog pesaka. Srecom, pa vise nije u BG, preselio se u unutrasnjost Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Druga opcija mi je da zamenim srpsku vozacku za hrvatsku jer imam i hrvatske papire. Hteo sam sad oko toga da vas pitam da li imate neki savet ili mozda uputsvo kako to da odradim jer mi je procedura malo nepoznata. Hvala i pozdrav iz Bavarske! A sa Hrvatskom dozvolom mozes da vozis? Ili mislis da Hrvatsku mozes da zamenis za Nemacku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan HR je punopravna clanica eu i trebalo bi da vozi bez problema.... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 22, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi siljimo oko svega. Em mi nista ne priznajemo em nama nista ne priznaju. Kupis kola na plin sa atestom iz DE ili IT a onda nasi supci kazu to ne vazi! Ma sta znaju Italijani koji su to bukvalno izmislili, valjda bolje mi znamo! A naravno ni nas atest nista ne znaci preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i za prvu pomoc.Uvezen auto iz Belgije,pp aparat prva pomoc sve skockano,al kod nas ne vazi prva pomoc,smesno.Nisam je ni menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Septembar 22, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi siljimo oko svega. Em mi nista ne priznajemo em nama nista ne priznaju. Kupis kola na plin sa atestom iz DE ili IT a onda nasi supci kazu to ne vazi! Ma sta znaju Italijani koji su to bukvalno izmislili, valjda bolje mi znamo! A naravno ni nas atest nista ne znaci preko. Sto se plina tice nas ni kod nas nije priznat,secas se da su skoro za vozila kojima je bio atest na 10 god smanjili na 5godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas ti pojma, brinu se za tvoju bezbednost, os da eksplodiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Septembar 22, 2015 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan I onda se teleprontujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 23, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi siljimo oko svega. Em mi nista ne priznajemo em nama nista ne priznaju. Kupis kola na plin sa atestom iz DE ili IT a onda nasi supci kazu to ne vazi! Ma sta znaju Italijani koji su to bukvalno izmislili, valjda bolje mi znamo! A naravno ni nas atest nista ne znaci preko. Sto se plina tice nas ni kod nas nije priznat,secas se da su skoro za vozila kojima je bio atest na 10 god smanjili na 5godina. Aha, secam se vec dva puta! A za godinu dana cu i treci put. Tri auta u porodici su mi na plin! 3x6000din Nemas ti pojma, brinu se za tvoju bezbednost, os da eksplodiras? Pa znam, brinuu, kao i pandur kada te zaustavi da ti nesto napise i otme neki dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...