Tihi. 12 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri, Moje ime je Tihi i nov sam na forumu kao i u moto sportu. Vozim Kawasaki Z750R i to mi je prvi motor kojim sam prezadovoljan. Drago mi je da postoji ovakav forum sa puno korisnih informacija i zanimljivih diskusija. Vidimo se na drumu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao! z750 je extra bike. postavi neke slike da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 19, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GABY83 0 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster dark Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobrodošao. Lep bajk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuze.Mk 0 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Makedonija ohrid Motocikl: Fazer 600 s2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz momci ja sam iz makedonije hocu da se druzim sa svima I spodelim iskustva sa vama I vi samnom. Hocu da kupim fazer 600 s2 2007-2009 godiste veliki pozz sa pocitom ALEKSANDAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi ,Aleksandar. Kakva je pastrmka ove godine? Jel Bilana pobelese platno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 24 Napisano Septembar 24, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Erbil, Iraq - Šabac Motocikl: Honda CBR 600 RR, Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Tihi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
casper010 0 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: pirot Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imam z750 2008,uzeo sam drugi auspuh shark,fabricki skinuo,sada me zeza ono oko lamda sonde,idu dve sajle koje stoje na fabrickom auspuhu koje idu iz motora,to nema na ovom drugom,i da,dobio sam kao i cevku uz top ali mi ne odgovara krivina,sta sada da radim oko te sonde i oko namestanja,kako ide sada ta zajebancija oko toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...