Novak Lazovic 282 Napisano Septembar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 315 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege,resio sam da prodam svog ljubimca. U pitanju je Bandit 650S,model sa vodenim hladjenjem,presao je 25000km,vodi se na moje ime i registrovan je do Maja 2016. Motor je perfektom stanju,kako estetski tako i mehanicki i kupljen je nov u Srbiji,a ja sam drugi vlasnik. Od opreme ima: MRA touring vizir+fabricki Arrow izduv+fabricki Puig slajdere Bobanovo sediste Givi kofer V46 u boji motora Givi bocne kofere u boji motora (nisam bio u prilici da ih slikam,ako bas zatreba i njih cu ali su kao novi) Cena bi bila oko 4200evra,pa za koliko se dogovorimo Moj kontakt telefon je 063/8333-866,Novak. Neki su ga i videli uzivo,a za one koji nisu evo i malo slika 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Septembar 15, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lijep i dobar motor, srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Novembar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 315 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje,trenutno na satu 26500km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 315 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika sa bocnim koferima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Decembar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 315 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO,moze katanac na temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...