GARAGE 77 1 Napisano Septembar 12, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Milan iz Novog Sada,konacno da se i ja prikljucim forumu da se malo virtuelno druzim.... Zivim i radim u Novom Sadu,a u pancevu imam Poslovni prostor koji planiram da od oktobra otvorim kao zimovnik za motore,camce,gume,automobile i sve ostalo....u pitanju je magacinsko kancelariski prostor od preko 1.500m2 sa fizickim obezbedjenjem 24h,tako da kome je potreban zimovnik moze da mi se obrati.u planu je da se pruzi i usluga transporta motocikala i stvari sa vase adrese do magacina. a na pocetku sezone mozda i da organizujemo neko druzenje u nasem prostoru.... toliko za sada,a kroz dalju moju aktivnost na forumu nadam se da cu steci vase poverenje kao clan foruma,drug na drumu i podrsci u zimskom periodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Milane. Verujem da ce ovo biti korisno nekome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...