kameni 1 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pitam i glupu stvar, ali kako kazu nema glupih pitanja samo ima glupih odgovora (dakle pazite sta pisete) Da bih sam podmazao lanac, kontam da moram motor podici na neki nosac tipa ili na neko cudo gde nateram prednji tocak , a ima rolere na sebi tipa Interesuje me sta je jednostavije i upotrebljivije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraš motor da podigneš uopšte. Jednostavno nađeš nekoga da ti pomogne da pregura lagano motor tih metara koliko je potrebno da se lanac podmaže i to je to. Lanac podmazuješ sprejem sa unutrašnje strane, ispod viljuške. Ali, kod pranja lanca je već potrebno da se zadnji točak podigne ili stavi na ove rolere, jer pretpostavljam da je neophodno da lanac obrne barem 10-ak krugova kroz "mašinicu" za pranje... PS: Za prednji točak ti ne treba ništa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan bolji je shtender jer ima vishe funkcija, sa njim mozhesh i da skidash zadnji tochak, da menjash lanac i lanchanike itd... mislim da su ovi valjchici chisto bacanje para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, obziorm na moje poznavanje mehanije motora zakljucujem : link=topic=16051.msg216279#msg216279 date=1205263057] bolji je shtender jer ima vishe funkcija, sa njim mozhesh i da skidash zadnji tochak, da menjash lanac i lanchanike itd... mislim da su ovi valjchici chisto bacanje para... Kad to budem znao da radim, otvoricu servis (sala naravno) PS: Za prednji točak ti ne treba ništa... ;D Dobro je, vec sam se pitao gde mi je lanac na prednjem tocku ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, obziorm na moje poznavanje mehanije motora zakljucujem : link=topic=16051.msg216279#msg216279 date=1205263057] bolji je shtender jer ima vishe funkcija, sa njim mozhesh i da skidash zadnji tochak, da menjash lanac i lanchanike itd... mislim da su ovi valjchici chisto bacanje para... Kad to budem znao da radim, otvoricu servis (sala naravno) PS: Za prednji točak ti ne treba ništa... ;D Dobro je, vec sam se pitao gde mi je lanac na prednjem tocku ??? :D ma to ti je prosto, jednom da vidish kako se to radi i odmah cesh ukapirati shtender u svakom sluchaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Investiraj u dobar stender! Ako imas malo vise para kupi onaj sto ima dodatke za prednju viljusku, trebace ti kad menjas gume. Nije to neki bauk da naucis, a ustedice ti mnogo novca (= goriva= voznja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupi stender da nemoram ja . Stender je mnogo dobra stvar moze se koristi za vise stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan a može i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo najjednostavnije, a i uštediš pare za stender. Bar dok je samo podmazivanje lanca u pitanju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan a može i ovako Cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cena ? 150 evropskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan stavish onaj sprej u odredjeni polozaj kod lanca, odnosno podmazesh par santimetara. pomerish motor malo unapred na istom mestu opet podmazesh lanac i tako sve dok ne okrenesh krug. Veoma jednostavno samo malo zahteva strpljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...