GuMi5 3108 Napisano Septembar 8, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumaši... Tražim novu kacigu i ne daju mi se neki silni novci jer je to kaciga za privremeno jer sam svoju slučajno oštetio pa da se provučem do ljeta... Šta mislite o LAZER Bayamo modelu? http://www.moto-shop.ba/product.aspx?pid=EIcJM7EN/QM=&t=BAYAMO_Inked Cijena je zaista niska, providni vizir, pinlock ready, naočale... hmm? Primamljivo... Ima li neko neku vrstu iskustva ili nosi ovaj brend/model? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 9, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Lazer Paname flip, zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 9, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem za vikend da probam Kestrel i Bayamo od LAZER-a... A u drugu prodavnicu (koja glupost, idemo 100km u jednom pravcu u jedan šop, pa se vraćam kući pa 90km u drugom pravcu) da probam Nolan i SHOEI brendove i modele...Pašće neki šoping... Iznenadio sam se kako su ove LAZER dobre kacige, baš mi je danas jedna došla poštom "na uvid"... zaista sam iznenađen i stoji mi super samo je L izgleda velika, pa idem da zemim M da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o ovome. Ako imas ikakva iskustva, t.j. ako si je probao, zanima me kako se ponasa pri brzinama od oko 100km/h. Da li lufteri rade kako treba, t.j da li se oseca strujanje vazduha kada su otvoreni i da li vizir dihtuje. Drugim recima: da li pusta vazduh samo tamo gde treba i gde treba. Ako bilo ko ima info o ovome, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bayamo nosim od maja meseca i mogu reci da je Ok za taj novac . Odmah sam kupio i pinlock vizir protiv magljenja koji inace radi savrseno. Ventilacija u mom slucaju na Africi je neosetna . Kaciga dopadljivog dizajna , lepo odradjena i potpuno opravdava cenu za ne zahtevne korisnike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 10, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam išao da napadnem malo već poznatije brendove...Od dvije kacige koje su pasale mome licu (obe M veličine) jedna je koštala 320€ a druga čitavih 500€ (kaže prodavač imam skup nos za kacige) haha Idem u subotu zorom da obiđem prodavnicu gdje ima LAZER-a, pa da vidimo... Bayamo ili Kestrel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 4, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan i kakva je ta Lazer Bayamo jesi isao da je probas?ja planiram al neznam kakva je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...