Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan da ide na Euroring kod Keckemeta u sredu? od 9-12 - 40eur od 9-12 i 13-18 60eur http://www.euroring.hu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Septembar 6, 2015 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan ali posto nemam prikolicu dok dodjem odose gume ...mozda neki drugi put....ili ako nesto iskombinujem sa istom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako budes dolazio, mozes i dan pre pa da budemo na stazi vec u 9. Organizovacu ja smestaj u subotici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 7, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće gumama ništa da bude sem minimalno po sredini. Autoput, 600km tamo i nazad. Javi ako dolaziš, možda svratim da navijam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće gumama ništa da bude sem minimalno po sredini. Autoput, 600km tamo i nazad. Javi ako dolaziš, možda svratim da navijam. bio si vec na toj stazi? kakva je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 7, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba prikolica za motor, nek se javi. 065/3329-394 Pop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 7, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće gumama ništa da bude sem minimalno po sredini. Autoput, 600km tamo i nazad. Javi ako dolaziš, možda svratim da navijam. bio si vec na toj stazi? kakva je? Slična NAVAK-u, asfalt je ulični, uglačan, rade ulične gume. Ja je volim a ima ih koji misle da je klizava. Ne sme da se ide van putanje, oće da bude prljavo. Popodne je MNOGO bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće gumama ništa da bude sem minimalno po sredini. Autoput, 600km tamo i nazad. Javi ako dolaziš, možda svratim da navijam. bio si vec na toj stazi? kakva je? Slična NAVAK-u, asfalt je ulični, uglačan, rade ulične gume. Ja je volim a ima ih koji misle da je klizava. Ne sme da se ide van putanje, oće da bude prljavo. Popodne je MNOGO bolje. cool thanks! ne znam da li cu moci popodne jel bude guzva preko nedelje? kontam da sada u sredu nece biti bas neka guzva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 8, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, nigde nikog! Pogotovu pre podne. Popodne dođe po neki lokalni manijak. Ja sam nekoliko puta potpuno sam vozio do 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan To je malo boring ali nema veze bice dobro za vezbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan ima li onda zainteresovanih za sutra? idem u poslepodnevnom terminu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio, ispeglao, otisao bilo je odlicno. staza je super. cini mi se da je 2700m ali nekako mi je interesantnija nego navak. great experience! par fotki: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je trebalo da dodjes do tamo? Jel si isao motorom ili prikolicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je trebalo da dodjes do tamo? Jel si isao motorom ili prikolicom? sat vremena sa granicom motorom sam isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan e da, postoji opcija za sat vremena voznje. 7200 forinti sto je nekih 25eur. vozi se 2x 30min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 9, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da si se dobro proveo.... bože zdravlja sledeće godine možemo da se organizujemo, i meni je sat vremena od gajbe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da si se dobro proveo.... bože zdravlja sledeće godine možemo da se organizujemo, i meni je sat vremena od gajbe. fala! ja sam uvek raspolozen! jesi u pesti? ako vozis karting mi idemo u http://www.g1kartcenter.hu/ pa mozemo jednom i tamo da se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Septembar 10, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam palio kompjuter planirao sam da zovem drugare na karting ovih dana. Javi mi obavezno kad budete dolazili. Ja idem na neki drugi ali ovaj deluje skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam palio kompjuter planirao sam da zovem drugare na karting ovih dana. Javi mi obavezno kad budete dolazili. Ja idem na neki drugi ali ovaj deluje skroz OK. Mislim da cemo u ponedeljak ici. Od 3 sata rade pa prvi termin je nas. Happy monday imaju snizenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da idem opet na euroring u utorak pa ako neko hoce nek se javi... Vidim bice 30 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 10, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Meni je staza odlicna. Tu sam dobio najvecu upalu misica ikada . Mora da se radi zestoko, iz krivine u krivinu i tako u beskonacnost . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je staza odlicna. Tu sam dobio najvecu upalu misica ikada . Mora da se radi zestoko, iz krivine u krivinu i tako u beskonacnost . drugi put sam na stazi ikada polozio sam moto dinamik kurs. dosao sam ovde i dao sve od sebe necu da se brukam pored ovih ludaka sto peglaju. na gumi mi je ostalo jos 3mm do kraja kontam da sam ga dobro zabacio haha. to sto danas ne mogu bas lako da hodam to nema veze desilo mi se da zuljam cipelom u krivini. kontam da lose drzim nogu. vezbao sam da spustim lakat malo nize u krivini i ja nize da se spustim. onda mi se to desilo. imate neke predloge sta i kako dalje da vezbam / popravim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Septembar 10, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je staza odlicna. Tu sam dobio najvecu upalu misica ikada . Mora da se radi zestoko, iz krivine u krivinu i tako u beskonacnost . onda ja ne idem tamo isuvise sam lenj da bih toliko radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 99% u petak opet na euroringu ako je neko zainteresovan nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...