Guliver 808 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko prelazi ovakva guma? Imam ozbiljnu nedoumicu koje gume da kupim Tvoj motor niti je težak niti je jak kao FJR od @BaneVuk58 tako da tebi razlike između ovih vrhunskih guma neće dolaziti do izražaja u mjeri u kojoj to pokazuju na jakim i teškim motorima. Ako ti finansije nisu problem uzmi ''šta srce ište''. Ako ti lova ipak znači, bilo šta od: Polot Road, Angel GT, Road Smart, Road Attack nije pogrešan izbor i gledaj šta ti je povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 31, 2017 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko prelazi ovakva guma? Imam ozbiljnu nedoumicu koje gume da kupim Tvoj motor niti je težak niti je jak kao FJR od @BaneVuk58 tako da tebi razlike između ovih vrhunskih guma neće dolaziti do izražaja u mjeri u kojoj to pokazuju na jakim i teškim motorima. Ako ti finansije nisu problem uzmi ''šta srce ište''. Ako ti lova ipak znači, bilo šta od: Polot Road, Angel GT, Road Smart, Road Attack nije pogrešan izbor i gledaj šta ti je povoljnije. Право збориш.Нисам ни обратио пажњу шта човек вози, шта год да узме добро ће проћи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da angel gt je odlicna guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: posle 2000 km. Na kraju sam uzeo Angel ST za 210 eura komplet. Uzeo sam iz razloga sto mi motor nije toliko tezak, imao oko 200 kila. Momenat kad sam skinuo scorpion trail, bukvalno drugi motor. mnogo lakse obara i lepo lezi. videcu koliko ce da izdrze pa pisem utiske malo kasnije, hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, tzok said: EDIT: posle 2000 km. Na kraju sam uzeo Angel ST za 210 eura komplet. Uzeo sam iz razloga sto mi motor nije toliko tezak, imao oko 200 kila. Momenat kad sam skinuo scorpion trail, bukvalno drugi motor. mnogo lakse obara i lepo lezi. videcu koliko ce da izdrze pa pisem utiske malo kasnije, hvala svima Kod ovog model oznaga st i gt ne znaci ono sto znaci kod drugih proizvodjaca GT u ovo slucaju nije oznaka za teze motore. Radi se o potpuno novom modelu gume u odnosu na st. Imao sam obje. St je dobra guma. Ali je gt dosta dosta bolja. Jedina mana je sto se za turing klasu gume dosta brzo trosi. Ali sve ostalo je za 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 4, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan oni napisali da je najduze izdrzala i ne znam sta i da je Biaggi testirao. znaci slagao me je prodavac za tezinu rekao je ne treba ti gt ona je za teze motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 5, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Zna da prokliza kad se udje ostro u krivinu, ne znam da li je do gume ili do asvalta ili do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 5, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Surb Smanji pritisak u odnosu na preporuceni, ako hoces da sredis to. Jedino sto ce brze da se trosi. Ostaje ti da biras: ili sigurnost pri ostrijoj voznji i bolji grip ili manje ostra voznja i duze trajanje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2017 at 2:56 PM, СајберГастарбајтер said: @Surb Smanji pritisak u odnosu na preporuceni, ako hoces da sredis to. Jedino sto ce brze da se trosi. Ostaje ti da biras: ili sigurnost pri ostrijoj voznji i bolji grip ili manje ostra voznja i duze trajanje gume. Ili baci oko na asfalt da li je istrosen , kod nas ima dosta pojedenog asfalta gde ni jedna guma ne pomaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...