aca-pn 6430 Napisano Jun 23, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se nadao da je doesen1 mislio samo na oporavak od alkohola, kad ono ipak je mislio na fizicki oporavak Buco zelim ti brz oporavak i da nastavite gde ste stali sto pre ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Buce i Milosa sa kratke predture po Istocnoj Srbiji Na vidikovcu kod Djerdapa 2 Na Rajackim pimnicama Nastavak ocekujemo odmah posle oporavka ili cim Buca predje u Afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Buce i Milosa sa kratke predture po Istocnoj Srbiji Na vidikovcu kod Djerdapa 2 Zorane sine,pa ti pusis? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 23, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Buco, pa kad se odlucite pravimo turu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad imam vremena da boravim na forumu. Najvise mi je zao sto sam prilicno pokvario i planove i ocekivanja mojih drugara od kojih evo imam pozdrave i kojima se iskreno zahvaljujem na zeljama za brz oporavak. Moram da se posebno zahvalim Ribolovcu i Smithersu i da bez preterivanja svima ovde kazem da su to dva IZUZETNA coveka. Kako je dogovoreno a i odluceno turu cemo nastaviti ili bolje receno poceti jos jednom od pocetka, posle male pauze za sredjivanje zdravstveno-tehnickog stanja ucesnika. . Do tada cemo se vise druziti ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Buco druze, zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz oporavak!!! Kad se oporavite ti i bike pa ajd` sve iz pocetka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Buco, druze... Izgleda da je 21. nije bio dan da se krene na duzi put. Da si ti nama ziv i zdrav, i kad sredis motor da dodjes na casicu Alexandriona. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti što brži oporavak i nastavak započete ture ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Generalna proba bucinog "zdravstveno-kondicionog stanja" prosla na moto skupu u Pancevu sa ocenom odlican ;D. Najbolji rezultati pokazani kod ispijanja piva ;D ;D . Sad jos samo da nadjemo taj prednji tocak i voooozi Miskoooo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...