darko dav 710 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo,vec par godina mastam da odem na ovaj skup,i kolko vidim,mozda se kockice sloze da odem na sledeci skup.Nekad sam procitao na nekom forumu,dal na ovom il drugom da su neka dva lika is Srbije isla tamo,al nikako da nadjem tu temu.Tako da otvaram ovu temu u nadi da se prikljuce ljudi koji imaju volju da krenu,ili imaji iskustva sa zimskom voznjom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 31, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan izgleda mi bas super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Avgust 31, 2015 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Isao je Zoltan iz Cantavira V-rod-om i njegov drugar sa nekom Hondom CBR. Skije sa strane i gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je isao vfr 750 i jos neki,ako neko ima kontakt od tih ljudi,bio bih zahvalan da mi prosledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 31, 2015 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sci je išao pre par godina, sa starom Tenerom 660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10591 Napisano Avgust 31, 2015 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan isla su dvojica, secam se jos sam to citao u "Moto magazinu" narandzasti VFR rc36, i neka Yamaha XV virago ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Avgust 31, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Septembar 1, 2015 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Poz ! U Sloveniji imas isto neko tako verziju -- zimsku .. zove se MAMUTOVANJE ... IDES NA MOTOSVET -- FORUM -- ( slovenski bjbbikers ) , onda MOTO DOGODKI -- stran 6 .. lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Septembar 1, 2015 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isao je i Sci sa Tenerom, pre neku godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Septembar 1, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jako,jako interesantna tema. Nisam ni znao da postoje ovakvi skupovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBA 3 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Tenere 600 3AJ, Varadero XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Велика традиција! Чини ми да се одржава од 1956 год. Причао ми је Сци да је те године кад је ишао на скуп, у шатору у кампу било -17ц под свећом. Велики доживљај. Продају се дрва за огрев. Ложи се ватра да се угреје вода за пиће! Ту је трактор да повуче ако неко не може да упали или нешто друго! Долазе људи са свих страна! И слике мотора са скупа што сам видео су невероватне! То су неке лудачке прераде! Стављао је скије на Тенеру са стране да би могао да се попне! Ако не можеш да се попнеш, ником ништа! Ако Сци види овде ову тему сигурно ће написати своје утиске и поставити слике! То једноставно треба доживети! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sci nije vec duze vreme na ovom forumu,da li neko zna gde je?Voleo bih i da saznam ko je iz Srbije isao sa vfr-a,posto i ja planiram tim motorom.Najvise me zanimaju koje gume su imali za voznju po snegu,oprema itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 9, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan O ovom skupu sam citao pre par godina u hrvatskom Moto pulsu. Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo, al pošto se kod nas skupovi prave uglavnom preko leta i to po tri skupa u isti vikend - mislim da je krajnje vreme da neko organizuje i jedan zimski moto skup . Kad mogu drugi - zašto ne bi i mi napravili . Planina i šuma imamo - treba samo izabrati jednu i organizovati se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 10, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za,bitno je da bude neka planina,i da bude snega,bez njega nije to to,takodje bitno je da su putevi prohodni,da se ciste od snega,sve ostalo moze delimicno lako da se organizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste problem jer ne čiste sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo ludilo. nisam ni znao za ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...