Nesa-St 243 Napisano Avgust 28, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moto touring čizme vrhunskog kvaliteta kupljene početkom sezone u Solunu, nošene nekoliko puta, kao nove su bez oštećenja u kutiji, kombinacija kože i platna, veličina je 44 dužina gazišta 28,5cm. Šaljem brzom poštom ukoliko ne odgovaraju mogu se vratiti ali sve troškove poštarine plaća naručilac. 065-555-35-10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 28, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto koštaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Avgust 28, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pardon zaboravio da napišem, 130 eura tražim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li ce neko prodati ovako lep primerak chizmi a da budu 42? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 20, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 120 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 21, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi koji je model cizama ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam maler uvek neki dobar i odlicno ocuvan model,a broj veliki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam maler uvek neki dobar i odlicno ocuvan model,a broj veliki. Ista situacija i kod mene, samo sto ja nemam ni pare 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3923 Napisano Novembar 21, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan da su 42 odmah bi ih uzeo. izgleda da se dainese cizme svidjaju malonogima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 21, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ove čizme su manji kalup, bliže su broju 43 nego li 44, zato ih i prodajem jer me stezu, a inače ostalu obuću nosim 44, tako da imate i ovo u vidu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3923 Napisano Novembar 21, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je to sto kazes,ali sam proverio koliko mi je cm ostala obuca.pa sam shvatio da su mi 1,5cm duze. jedino vatu da nabijem u prste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 26, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Video,probao ih,nažalost su mi malo manje,ALI,čizme su VRH i tačno ogdgovaraju opisu a vlasnik je pravi drugar i nećete pogrešiti da,ako vam trebaju dobre JAKO DOBRE moto čizme renomiranog brenda čizme za vožnju a može da se bez problema i hoda u njima,kupite za vrlo povoljnu cenu. POzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2653 Napisano Novembar 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2681 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 26, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kovalski ljudino, cast mi je da sam upoznao takvog coveka-Bajker u punom smislu te reci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...