Jump to content

Moto Zajednica

Superduke udes oprema me sacuvala

Recommended Posts

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Jezivo je ovo.... Na ovakve stvari covek ne moze biti spreman... Mislim da je neki vid skole sigurne voznje dobar bas zbog ovakvih situacija i da donekle nas moze pripremiti ili bar osvestiti.

Bedak sto kod nas nije to toliko razvijeno... Ja vozim skoro pa godinu dana i sva sreca nisam imao situacija... Juce u Zemunu mi izleti pas na put negde kod Coca-Cole... zvuci naivno.. ja 70kmh... krenem desno on desno krenem levo on levo..

I na kraju full kocenje kakvo nisam iskusio do sada i ker zapali a ja nastavih u poluzbunu sta mi se upravo desilo.. A ova tvoja situacija je bas za ne zaboraviti.... pozzz brattac i drz se

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

i slomljenom sakom

Nadam se da nije desna :D

Na klipu se jasno vidi da si imao prostora da izbegnes, ali sam siguran da se mnogi (ukljucujuci i mene) ne bi bolje snasli. Bitno je da si ziv i da nosis opremu. Live long and prosper :)

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Сви причају о том простору за избегавање, а ја ту видим неких метар, можда мало јаче, између гепека и комбија. А треба то погодити у таквој ситуацији (паничној) са 130 на сат.

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

Сви причају о том простору за избегавање, а ја ту видим неких метар, можда мало јаче, између гепека и комбија. А треба то погодити у таквој ситуацији (паничној) са 130 на сат.

Slazem se sa tobom, kreces se brzinom od : 36.1m/s, a gadjas 1m, nije to tako lako, kako izgleda.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 7361 postova
  • Motocikl: TDM 900

Mislim da si mogao jedino desno da prodjes ali kao da si kasno skontao situaciju ispred. Izmedju tesko, jos gore bi bilo da si pogodio auto kolenom.

Sve u svemu, kako je bilo odlicno si prosao. Brzo se oporavi!

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Mislim da si mogao jedino desno da prodjes ali kao da si kasno skontao situaciju ispred. Izmedju tesko, jos gore bi bilo da si pogodio auto kolenom.

Tesko da je mogao da prodje desno na kontu ovog snimka, al ajd,to su sada nagadjanja samo iz tople stolice i ispred tastature...

Nego, kako to da snimak nisi mogao da iskoristis u svoju korist nego da te proglase krivim?

Doooobro si prosao :takoje:

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6032 postova

Pa upravo to sam i ja mislio i zato sam i rekao da fali par sec pre na snimku da bu se videlo da li je mogao ranije desno da bezi ali svakako je covek napisao da je imao i kola iza desno i svakako da je najvaznije da je sve ok proslo

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji

Tesko da je mogao da prodje desno na kontu ovog snimka, al ajd,to su sada nagadjanja samo iz tople stolice i ispred tastature...

Nego, kako to da snimak nisi mogao da iskoristis u svoju korist nego da te proglase krivim?

Doooobro si prosao :takoje:

Hvala momci svima na podrsci! Nadam se da je ovo nateralo neke da razmisle o svom stilu voznje kao sto sam ja. :)

@Pauk: Ovamo u Emiratima nije bas sve kako se propagira, ko ne zivi ovde ne zna. Da sam pokazao snimak zaglavio bih robiju od najmanje 5 godina jer sam se usudio da snimam ucesnike u saobracaju (tu se podrazumevaju drzavljani emirata tj. arapi lokalci). Ne bih bio prvi kome se to desilo. Prosle godine je jedan lik zaglavio zatvor jer je snimio sudar izmedju lokalca i Pakistanca gde je ovaj prvi bio kriv i uz sve to pretuko ovog drugog. (naravno ovde dugnes ruku na lokalca i ne vide vise slobodu) Jedva ga je uzvuko cale iz zatvora i to putem deportacije nazad u svoju zemlju kao zatvorenika. Nezgodna je ovo zemlja, nije sve ko sto izgleda nazalost...

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8N

Da se uključim posle male pauze nisam ni video klip ali ovde nije bilo ni malo mesta za manevrisanje pogotovo ne između kombija i auta. Druže svaka čast odradio si jedino kao si mogao i da posle ovakve nesreće ponovo sedneš na motor to nemože svako.

Šampionski,                                :sampion:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja