Commander 5 Napisano Avgust 18, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda WaveS125 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da sam rodjeni zemunac (par kolena unazad) krajnje nekorektno od mene bi bilo da rečenicu započenm bez glavnog prefixa naših čukun čukun deda Ime mi je Vladimir imam 27 godina, iz Zemuna sam. Prvi put sam u životu seo na motor 2005 godine jednog lepog sunčanog Januara u sred Bangkoka u zanimljivoj i užurbanoj zemlji Tajland, bila je to vrlo mudra odluka moga oca pod izgovorom "ajde ajde šta ti fali ionako je automatik"..."ali tata ja imam samo B i u Zemu".... bilo kakav dalji komentar je suvišan, šta ću mlađi sam pa moram da poslušam. Kada smo krenuli samo se okrenuo i dreknuo mi onako preko ramena: "e da.... ovde se vozi levom stranom ajde ne kilavi".... Tih par meseci tamo na motoru su bili presudni da zavolim jurnjavu motorima po Pataji i Bangkoku, kupujemo tamo motor Hondu WaveS125 i šaljemo je za Srbiju... I dalje je vozim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Commander 5 Napisano Avgust 18, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda WaveS125 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Munze! Pa da, manje više uz nekoliko prekida (obaveze, posao, ženidba + jedan dobar pad sa tog motora naravno ne mojom krivicom itd itd) ali motorić zuji 12-13 banke ko lud na autoputu iznenadio bi se da ga vidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3548 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da kažem da nisi pogrešio pri izboru brenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Commander 5 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda WaveS125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako, obzirom da se godišnje na Tajlandu proda tričavih par miliona istih takvih hondica, da kada staneš na semafor oko tebe je 97% istih takvih, potpuno bi bilo ludo uzeti neku drugu marku Kud svi tud i mali Mujo... Šalu na stranu, motorče je odlično za grad, brz, startan, efikasan, vrlo malih dimenzija, nije težak za vožnju, 4taktni motor... vrlo vrlo pouzdan za ovih 10 godina ni jedan jedini kvar na njemu nisam imao a maltretiram ga onako muški. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Commander 5 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda WaveS125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate bolje (te) Vas našao Što se tiče uvoda, pa bolje nešto realno iz života nego neki generički tipa: Ćao svima, zovem se Milisav idem u 5 razred osnovne škole Đura Jakšić. Prepodne volim da čitam TEMPO i lepim postere a posle podne volim da tapkam sličice "EURO 96" sa mojim drugovima. P.S. Nadam se da ćemo se lepo družiti i da moje pismo neće završiti u kanti. Veliki pozdrav iz Moštanice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv_100% 2 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znači brate imaš nekog mnogo cool ćaleta , ja mom šta god da spomenem od odgovori jedno te isto - zaboravi ! Od motora i skutera, preko ronjenja sa bocom do konzumacije šećera i kolesterola! I on se smatra cool likom De bi meni kraj bio ...eeee ... sad kad mogu napokon da si priuštim neke stvari samostalno osećam se tako prokleto matoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Commander 5 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda WaveS125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači brate imaš nekog mnogo cool ćaleta , ja mom šta god da spomenem od odgovori jedno te isto - zaboravi ! E tu je rešenje problema (tvog).... ja mom ništa ne spominjem pa nemam problem sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...