Jump to content

Moto Zajednica

Da li je ovo istina?

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3699 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Tragedija je u tome što su mi nenormalna dešavanja postala svakodnevnica i što me više ništa ne iznenađuje. Čak sam prestao i davse nerviram.

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1894 postova

Meni se desilo da su mi bacali tenisku lopticu ili tako nešto u točak, nisam tačno video, bio je mrak.

Nisam imao stvarnu nameru da ih bijem, ali posle malog razgovora mislim da im to više nikad nije palo na pamet.

• Zainteresovan, 728 postova

Tragedija je u tome što su mi nenormalna dešavanja postala svakodnevnica i što me više ništa ne iznenađuje. Čak sam prestao i davse nerviram.

Zato nam se i serviraju svakakve budalastine svakodnevno, da bi smo oguglali i postali indiferentni.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Kao sto kaze Bata Stojkovic u filmu Varljivo Leto 68e, "Cvrsta ruka sve resava!".

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pojuriš, uhvatiš pa zoveš policiju, a onda advokat i tužba za pretrpljeni strah - tražiš bar 500.000 dionara - naravno tužiš roditelje jer je klinac maloletan - pa nek posle vaspitavaju decu !

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6586 postova
  • Motocikl: đački pešački

Zato nam se i serviraju svakakve budalastine svakodnevno, da bi smo oguglali i postali indiferentni.

Tako je, postali smo ko ovce pred klanje, još smo i zahvalni ako možemo još malo da popasemo. Bilo je devedesetih na Banjici u Beogradu kod tržnog centra, ko će brže da prođe kroz crveno.

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Zar se pre neki dan nije dogodio incident na obilaznici oko Pozarevca, bas na ovakav nacin? Bajker i devojcica na bajsu...

Pojuriš, uhvatiš pa zoveš policiju, a onda advokat i tužba za pretrpljeni strah - tražiš bar 500.000 dionara - naravno tužiš roditelje jer je klinac maloletan - pa nek posle vaspitavaju decu !

Moze li se ovo "isterati" u stvarnosti?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja