rider414 0 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pokušao da napravi neku vrstu volume control-a za motor, tačnije za volan kao što to imaju HD motori sa već ugrađenim zvučnicima ali malo drugačije namene ? Meni treba da u njega uključim slušalice a onda da još jedan manji kablić iz njega ide u mp3 plejer (u mom slučaju telefon) koji se takođe nalazi na volanu. Volim da slušam muziku u toku vožnje ali u nekim trenucima mi je stvarno bitno da u trenutku smanjim jačinu muzike kako bih ispratio šta se dešava oko mene. Evo kako sam ja to zamislio Ne bih išao na opciju točkića već baš kao što je na slici, nešto slično kao ona kockica za pokazivač pravca samo sa većim hodom. Šta mislite, da li je to teško/skupo napraviti i da li postoji možda neko bolje jeftinije rešenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4242 Napisano Avgust 4, 2015 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Možda da se prepravi ono malo pojačalo iz zvučnika za kompjuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, prepravi neki potenciometar nekih jeftinih ili jos bolje starih zvucnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora. Imaš gotovo rešenje, nije štap kanap i košta nešto ali radi savršeno i ne moraš da misliš o kablovima: http://www.aliexpress.com/item/The-New-Style-Bluetooth-Headset-Adapter-mini-Universal-Sports-music-clip-type-for-iphone-Android-free/1857024558.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...