mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile Google kaže da je registracija za motor i auto iste snage i godišta skoro ista. Sad mi reci dali si ti sa time zadovoljan kad imaš takav stav? Ili kako kažeš nemaš auto pa možda nemaš osećaj poređenja? pa ako google tako kaže onda je tako. koliko vidim iz tvojeg izlaganja i kod vas je tako Suzuki Vstrom DL1000, 98KS 2008god 32000 din = 266 eur Passat 20TDI, 140KS 2008god 38000 din = 315 eur Da kažemo 50 eur razlika u ceni. 98 ks : 266 eura = 140 ks : 315 eura to je to. skoro pa isto. uzmi ili ostavi ili izaberi jedno od ta dva vozila koje ti je korisnije pa to vozi a drugo odjavi, prodaj ili vozi i ne talasaj jer drugdje je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko sa 40 godina, moze da misli na ovakav nacin ? Ok, besparica, ali druze, ides iz krajnosti u krajnost. Ne zelim ti lose, ali dabog da pao sa motora kada budes bezao od policije, pa jos i nemao prvu pomoc. Ne moras da se ubijes, cisto malo da se druzis sa asfaltom, pa da vidim kako ces onda razmisljati. Ovo stvarno ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju jer sam se i lično družio sa asfaltom i odlično znam kako je to... BUDITE MALO POZITIVNIJI !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 4, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa Gagi, tako i napiši, a ne ono... Većina nas se ne slaže ponekad sa nečijim mišljenjem i to napišemo. Svidelo se to nekome, ili ne. Ali, koliko to možemo argumentovano i uz poštovanje tuđeg mišljenja. Trudim se da i pored nesuvislih i nekulturnih komentara nekih od članova foruma, zadržim svoj stav i, ako je to moguće prebacim na šalu. Ovde smo zato što volimo motore i zajedništvo, nemojmo to da zaboravljamo. Budi mi pozdravljen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvu pomoć nemam u motoru i ne nameravam da je stavljam. Pod jedan, nemam gde sa njom. Pod dva, prva pomoć služi da ti nekom unesrećenom ukažeš pomoć, ne samom sebi ili neko drugi sa tvojim kompletom. Ja nisam obučen za pružanje prve pomoći! Najbolje što mogu da uradim za nekog unesrećenog je da mu pozovem hitnu. zar su ti dali vozacku bez da položiš ispit pružanje prve pomoci? cudno, cini mi se da si se krivo izrazio jer vjerujem da imaš barem A i B kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa Gagi, tako i napiši, a ne ono... Većina nas se ne slaže ponekad sa nečijim mišljenjem i to napišemo. Svidelo se to nekome, ili ne. Ali, koliko to možemo argumentovano i uz poštovanje tuđeg mišljenja. Trudim se da i pored nesuvislih i nekulturnih komentara nekih od članova foruma, zadržim svoj stav i, ako je to moguće prebacim na šalu. Ovde smo zato što volimo motore i zajedništvo, nemojmo to da zaboravljamo. Budi mi pozdravljen! Gle,tudje misljenje uvek cenim i postujem.Nemam nista protiv argumentovane rasprave.Ali kad na temu gde se svi slazemo da su nerazumne cene registracije(iako zasad nista ne cinimo po tom pitanju)ipak od iskre male najmanje plane vatra...ljudi pocnu da pricaju nebuloze(citaj-prodaj ako ne mozes,ne registruj-bezi od policije...i sl)e onda tu treba da nastupi administrator teme i pobrise gluposti.Mene licno recimo zabole dupe za sistem registracije u Sloveniji,Hrvatskoj...bitno mi je ovo nase-o kome je i povedena tema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvu pomoć nemam u motoru i ne nameravam da je stavljam. Pod jedan, nemam gde sa njom. Pod dva, prva pomoć služi da ti nekom unesrećenom ukažeš pomoć, ne samom sebi ili neko drugi sa tvojim kompletom. Ja nisam obučen za pružanje prve pomoći! Najbolje što mogu da uradim za nekog unesrećenog je da mu pozovem hitnu. zar su ti dali vozacku bez da položiš ispit pružanje prve pomoci? cudno, cini mi se da si se krivo izrazio jer vjerujem da imaš barem A i B kategoriju. Da, imam pomenute dozvole i nisam polagao ispit pružanja prve pomoći. Bilo je onih nekoliko pitanja u testovima, ako se dobro sećam, i to je sve. U svakom slučaju i više nego nedovoljno da bih ja nekome pružao pomoć. EDIT: Da se razumemo, za sve dozvole sam polagao regularno, bez bilo kakvog muljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 4, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvu pomoć nemam u motoru i ne nameravam da je stavljam. Pod jedan, nemam gde sa njom. Pod dva, prva pomoć služi da ti nekom unesrećenom ukažeš pomoć, ne samom sebi ili neko drugi sa tvojim kompletom. Ja nisam obučen za pružanje prve pomoći! Najbolje što mogu da uradim za nekog unesrećenog je da mu pozovem hitnu. zar su ti dali vozacku bez da položiš ispit pružanje prve pomoci? cudno, cini mi se da si se krivo izrazio jer vjerujem da imaš barem A i B kategoriju. Već sam bio napisao post slične sadržine, ali nisam hteo (smeo) protiv gospodara Šervuda Najgore je od svega Mile, što je Robin u pravu. Položena prva pomoć ti ne garantuje da znaš da primeniš to što si (eventualno) naučio. Ljudi, verovatno znate, a zadržavam za sebe pravo da tvrdim da od vas malo više znam o načinima polaganja vozačkih ispita, bez prisutnosti na časovima teorijske obuke, bez izvoženih časova vožnje... A o prvoj pomoći i da ne pričam i tu je Robin potpuno u pravu. Sale, potpuno te razumem o čemu pišeš i sa ogromnom većinom tvojih stavova se apsolutno slažem, samo se zalažem za kulturu dijaloga i argumentovanu borbu, bez dizanja tenzija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za mirno i argumentovano,kao sto znas. Svako moze da pomogne,zato se i zove prva pomoc,a ne hirurska tj.lekarska intervencija.Onaj ko kaze da ne zna samo se nije dobro izrazio.Svako moze da stavi tupfer na ranu i da zamota zavoj.A to je jedino sto i moze sa prvom pomoci.U reanimaciji je drugacije.Tu pomaze mirna glava,i osnovno znanje o tome.Ali ovde nije tema prva pomoc...off topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan E ako treba da ti se stavi tupfer na ranu, stavi ga sam kad stigneš kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 4, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za mirno i argumentovano,kao sto znas. Svako moze da pomogne,zato se i zove prva pomoc,a ne hirurska tj.lekarska intervencija.Onaj ko kaze da ne zna samo se nije dobro izrazio.Svako moze da stavi tupfer na ranu i da zamota zavoj.A to je jedino sto i moze sa prvom pomoci.U reanimaciji je drugacije.Tu pomaze mirna glava,i osnovno znanje o tome.Ali ovde nije tema prva pomoc...off topic. Deo mog posta, upućen tebi, uopšte se nije odnosio na prvu pomoć, već na neke opšte postulate, a dao si mi odgovor (potvrdio ono što znam) u prvoj rečenici tvog komentara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da, motori su veoma skupa zanimacija kako god okreneš. Pored reg. ima još 100 stvari, da ne nabrajam, svi znamo. (oprema, održavanje, gorivo, putovanja...). Realno reg za 150-250 ccm je baš dostupna (6000-9000 din.) Sve preko 500 je ipak luksuz, da nije pitajte se da li bi svom sinu dali da kupi prvi motor od 1000? Ako je za put po Balkanu - može i skuter baš lepo da posluži. Postoji opcija: NE REGISTRUJEM, vozim na divlje po okolini ili jednostavno pobegnem kad me zaustavljaju. Ne teba ni oprema ni prva pomoć. Druga opcija: Registrujem u avgustu, vozim pola sezone ove godine i onda pola druge godine. Pauziram godinu ili dve sa reg. Pa onda opet. Eto 50%. Nećemo biti srećniji smanjenjem reg, koliko je nas bilo srećno na prvom motoru od 50-150ccm? I bilo sasvim dovoljno. Neko ranije reče, super je u Srbiji što se tiče motora, možda bolje i da ćutimo. Pa neregistrovani mogu po selcima, BG- pa vozi neregistrovan majstore,znas i sam.To da ne treba prva pomoc...znaci samo da ti hvala bogu nije jos uvek zatrebala...Najbolje da nam ti odredis sta i od koliko kubika da vozimo...e izvini odo da kenjam... Ništa onda, ja sam protiv smanjenja registracije... Ipak nije za svakog. Samo kenjaj, to je besplatno. Ovaj decko ili nije normalan ili hoce nekog namerno da iznervira... Zaista ne razumem ovu izjavu... Ocigledno je pun para i boli ga ***** za registraciju ili zivi na kojekakvom brdu pa nema plavaca tamo.... U svakom slucaju ne znam sta trazi u ovoj raspravi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mile Google kaže da je registracija za motor i auto iste snage i godišta skoro ista. Sad mi reci dali si ti sa time zadovoljan kad imaš takav stav? Ili kako kažeš nemaš auto pa možda nemaš osećaj poređenja? pa ako google tako kaže onda je tako. koliko vidim iz tvojeg izlaganja i kod vas je tako Suzuki Vstrom DL1000, 98KS 2008god 32000 din = 266 eur Passat 20TDI, 140KS 2008god 38000 din = 315 eur Da kažemo 50 eur razlika u ceni. 98 ks : 266 eura = 140 ks : 315 eura to je to. skoro pa isto. uzmi ili ostavi ili izaberi jedno od ta dva vozila koje ti je korisnije pa to vozi a drugo odjavi, prodaj ili vozi i ne talasaj jer drugdje je isto. Prvo nisi citirao ceo moj post u kome se vidi da ja nekukam da nemogu da platim dažbine koje moram tako da to nije razlog pisanja u ovoj temi nego svima poznato apelovanje i zahtevi Motociklista u Srbiji da se smanji cena registacije i odobri kvartalna registracija. Drugo odakle ti ideja da porediš Hrvatcku i Srbiju sa Italijom i Slovenijom samo zato što su nam najbliži? Dali nam je standard isti? Dali u Italiji Motocikliste na ulici tretiraju kao kod nas? Po kakvim putevima oni voze a po kakvim mi? I da nedužim sa svim ostalim razlikama. Još nemogu da verujem da se slažeš sa cenom registracije motocikala! Ovde diskutujemo kao bi smo došli do olakšica pri registraciji a ne kako je tamo negde, naš narod kaže "dok dete nežaplače mama sisu neda" Ovo dole što sam boldovao pzdravljam i slažem se znajući da postoje i gori slučajevi ali nema veze sa nametima države. nije problem u vladi, nije problem ni u zakonima ni u onima koji provode zakone. nije kriva ni neimaština generalno u svjetu. problem je u našim glavama. svi mi živimo iznad svojih mogucnosti tj. nismo se stavili na svoje mjesto u skladu sa mogucnostima. peglamo kartice na dozvoljene minuse, kreditiramo se na vec nekoliko kredita i onda pored " auta koji, opet van naših mogucnosti, vozimo treba nam motor jer eto poželjeli smo si motor i mora ga se kupiti. kako? pa pozajmicom ili od banke tj. kredit ili od nekog svog pa uz dobru volju da mu se vrati na dogovoreni dan najcešce se ne vraca i dolazi do razjeba prijateljstava. sada kada vec imamo taj jebeni motor koji smo nategli ovako ili onako a najcešce je i on kupljen preko mjere jer oni sa manje od 100 KS su za p...e a mi smo ipak nešto a i da se vidi da se ima, treba ga registrirati. tu dolazi do jebanja svega i svakoga jer svi su krivi što nemamo za registraciju, i AMS i MAS i vlada i tehnicki pregled i predsjednik i S.A.R.S i svi drugi samo mi nismo isvi nam žele zlo jer nemamo za registraciju. Gume loše - sljedi pluvanje po ducanima, uvoznicima, predtavnicima .... samo mi nismo krivi što imamo gumu 190 i što bi htjeli Diablo Corsu za svoj motor. oduvjek je bilo da je za neke Tomos, za neke japanac do 500 ccm a za neke je nebo granica. e sad ako je za mene Tomos pa kupim neko sranje od BMW 1200 LT sa par glupih farova koji nije ni za hladovine nego za u mrkli mrak ( slucajni odabir primjera ) koji u biti ne košta puno ali se kvari na suncu pa logicno je da ce nas pojesti troškovi vezani uz njega. od registracije, osiguranja, popravaka, guma i ..... i da cemo biti nesretni i da ce nam sve biti skupo i da cemo se, isfrustrirani, ljutiti na sve oko sebe. treba živjeti u skladu sa svojim mogucnostima, neki put prije kupovine zapitati se dali je to što hocemo namo dostižno ili cemo krvariti kada dođemo u posjed istog. žute trake, kvartalne ili polugodišnje registracije su manji problem jer kako je kod nas tako je u najvecem broju zemalja u cjelom svjetu pa ljudi žive, voze u kolonama ( krenu malo ranije na posao i to je to ) i uglavnom funkcioniraju. evo sahac objasnio par postova iznad: ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. A ovo što sam podvukao stvarno nerazumem. Zašto mešaš čoveka koji nema veze sa ovom temom? Dali toliki prezir imaš prema njemu? Sve bi bilo na mestu da nisi spominjao sranje od BMW 1200 LT koji mora da stoji u hladu sa namerom da podjebavaš! E sad više neću da talasam odo do Grčke da mi nepropadne plaćena registracija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile Google kaže da je registracija za motor i auto iste snage i godišta skoro ista. Sad mi reci dali si ti sa time zadovoljan kad imaš takav stav? Ili kako kažeš nemaš auto pa možda nemaš osećaj poređenja? pa ako google tako kaže onda je tako. koliko vidim iz tvojeg izlaganja i kod vas je tako Suzuki Vstrom DL1000, 98KS 2008god 32000 din = 266 eur Passat 20TDI, 140KS 2008god 38000 din = 315 eur Da kažemo 50 eur razlika u ceni. 98 ks : 266 eura = 140 ks : 315 eura to je to. skoro pa isto. uzmi ili ostavi ili izaberi jedno od ta dva vozila koje ti je korisnije pa to vozi a drugo odjavi, prodaj ili vozi i ne talasaj jer drugdje je isto. Prvo nisi citirao ceo moj post u kome se vidi da ja nekukam da nemogu da platim dažbine koje moram tako da to nije razlog pisanja u ovoj temi nego svima poznato apelovanje i zahtevi Motociklista u Srbiji da se smanji cena registacije i odobri kvartalna registracija. Drugo odakle ti ideja da porediš Hrvatcku i Srbiju sa Italijom i Slovenijom samo zato što su nam najbliži? Dali nam je standard isti? Dali u Italiji Motocikliste na ulici tretiraju kao kod nas? Po kakvim putevima oni voze a po kakvim mi? I da nedužim sa svim ostalim razlikama. Još nemogu da verujem da se slažeš sa cenom registracije motocikala! Ovde diskutujemo kao bi smo došli do olakšica pri registraciji a ne kako je tamo negde, naš narod kaže "dok dete nežaplače mama sisu neda" Ovo dole što sam boldovao pzdravljam i slažem se znajući da postoje i gori slučajevi ali nema veze sa nametima države. nije problem u vladi, nije problem ni u zakonima ni u onima koji provode zakone. nije kriva ni neimaština generalno u svjetu. problem je u našim glavama. svi mi živimo iznad svojih mogucnosti tj. nismo se stavili na svoje mjesto u skladu sa mogucnostima. peglamo kartice na dozvoljene minuse, kreditiramo se na vec nekoliko kredita i onda pored " auta koji, opet van naših mogucnosti, vozimo treba nam motor jer eto poželjeli smo si motor i mora ga se kupiti. kako? pa pozajmicom ili od banke tj. kredit ili od nekog svog pa uz dobru volju da mu se vrati na dogovoreni dan najcešce se ne vraca i dolazi do razjeba prijateljstava. sada kada vec imamo taj jebeni motor koji smo nategli ovako ili onako a najcešce je i on kupljen preko mjere jer oni sa manje od 100 KS su za p...e a mi smo ipak nešto a i da se vidi da se ima, treba ga registrirati. tu dolazi do jebanja svega i svakoga jer svi su krivi što nemamo za registraciju, i AMS i MAS i vlada i tehnicki pregled i predsjednik i S.A.R.S i svi drugi samo mi nismo isvi nam žele zlo jer nemamo za registraciju. Gume loše - sljedi pluvanje po ducanima, uvoznicima, predtavnicima .... samo mi nismo krivi što imamo gumu 190 i što bi htjeli Diablo Corsu za svoj motor. oduvjek je bilo da je za neke Tomos, za neke japanac do 500 ccm a za neke je nebo granica. e sad ako je za mene Tomos pa kupim neko sranje od BMW 1200 LT sa par glupih farova koji nije ni za hladovine nego za u mrkli mrak ( slucajni odabir primjera ) koji u biti ne košta puno ali se kvari na suncu pa logicno je da ce nas pojesti troškovi vezani uz njega. od registracije, osiguranja, popravaka, guma i ..... i da cemo biti nesretni i da ce nam sve biti skupo i da cemo se, isfrustrirani, ljutiti na sve oko sebe. treba živjeti u skladu sa svojim mogucnostima, neki put prije kupovine zapitati se dali je to što hocemo namo dostižno ili cemo krvariti kada dođemo u posjed istog. žute trake, kvartalne ili polugodišnje registracije su manji problem jer kako je kod nas tako je u najvecem broju zemalja u cjelom svjetu pa ljudi žive, voze u kolonama ( krenu malo ranije na posao i to je to ) i uglavnom funkcioniraju. evo sahac objasnio par postova iznad: ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. A ovo što sam podvukao stvarno nerazumem. Zašto mešaš čoveka koji nema veze sa ovom temom? Dali toliki prezir imaš prema njemu? Sve bi bilo na mestu da nisi spominjao sranje od BMW 1200 LT koji mora da stoji u hladu sa namerom da podjebavaš! E sad više neću da talasam odo Grčke da mi nepropadne plaćena registracija opet ti? pa kao da sam se pretplatio na tebe. svako ima neki teret a ja tebe, al ajde nije strašno. pa nisam upoređivao Hrvatku i Srbiju sa Slovenijom i Italijom nego: sebe i Hrvatsku sa Slovenijom i Italijom koje su mi najbliže. tebi niti Slovenija niti Italija nisu najbliže. kod mene je rega za motor isto skuplja nego za auto ali samo zato što je banda zakonski formulirala da se gledaju KW snage a ne kubikaža a to je kod motora daleko izraženije nego kod auta, ali šta cu kada je i u Italiji ( mislim i u sloveniji ) isto a oni su mi najbliži za kompariranje. moraš citati šta piše a ne ono što bi ti htio da piše. znam da ne razumiješ, odabir je slucajan ali eto poklapa se u necemu sa doticnom osobom iz neke teme i sva sreca da ima tebe da se ljudi potsjete na onaj nesretni slucaj kad su skoro nadrapali nedužni ljudi. što se tebe tice ne uvlaci se previše jer bi se moglo desiti da se ne uspješ isprati u Grckoj a to zna smetati ljudima u tvojoj bližoj oklini. pa zar nisi u jednoj temi vec napisao da odlaziš na odmor? prošlo par dana a ti opet odlaziš na odmor a ja se brinem za tebe da još nisi ni stigao na cilj na onom prvom odlasku, nešto kratko putuješ? popala maca pare na registraciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 4, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi carevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 4, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Au, Spettacollo i Lacconac su sa nama! Postaje veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mile U prošloj temi sam rekao da idem na put od par dana, kao što vidiš bio i vratio se, izgleda da imaš problema sa memorijom to nije bilo tako davno, ili napisano tumačiš kako tebi odgovara. Da ne citiram ponovo tvoj post trebaće ti troslojni prefeks. Ponoviću još jednom da diskutujemo o ceni registracije u Srbiji i mislim da imamo pravo na to bez da nam ti prodaješ muda za bubrege kako je oko nas. Ova tema bi trebala da dovede do jasnije slike našeg statusa a ne na usmeravanje kako je negde i da mi zbog toga treba da se pokrijemo ušima i ćutimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za mirno i argumentovano,kao sto znas. Svako moze da pomogne,zato se i zove prva pomoc,a ne hirurska tj.lekarska intervencija.Onaj ko kaze da ne zna samo se nije dobro izrazio.Svako moze da stavi tupfer na ranu i da zamota zavoj.A to je jedino sto i moze sa prvom pomoci.U reanimaciji je drugacije.Tu pomaze mirna glava,i osnovno znanje o tome.Ali ovde nije tema prva pomoc...off topic. Deo mog posta, upućen tebi, uopšte se nije odnosio na prvu pomoć, već na neke opšte postulate, a dao si mi odgovor (potvrdio ono što znam) u prvoj rečenici tvog komentara. Ma znam bre Sumadinac,ne odgovaram tebi vec skretacima teme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E ako treba da ti se stavi tupfer na ranu, stavi ga sam kad stigneš kući. E ako treba da ti se stavi tupfer na ranu, stavi ga sam kad stigneš kući. aj molim te objasni mi ovaj post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne vredi,ode sve u daleki off,evo jedno hipoteticko pitanje za Bocu...Vozis se ti tako i vidis motociklistu,koji je pao i kome krvari noga.Sve se odvija recimo u nekoj pizdi materini.Krv pici onako muski.Ti ces da zoves hitnu pomoc(ako uopste uspes,i znas tacno gde se nalazis),i da gledas polako kako covek gubi krv,trosi svaki dragoceni minut,ili ces otvoriti pp i uzeti(gazu-medicinski-tupfer)i zaviti mu ranu da presstane da krvari,ili barem da uspori do stizanja prve pomoci.Pa dobro bre majku mu,sto bre glumite neznalice.Mozes misliti nije vam niko pokazao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile U prošloj temi sam rekao da idem na put od par dana, kao što vidiš bio i vratio se, izgleda da imaš problema sa memorijom to nije bilo tako davno, ili napisano tumačiš kako tebi odgovara. Da ne citiram ponovo tvoj post trebaće ti troslojni prefeks. Ponoviću još jednom da diskutujemo o ceni registracije u Srbiji i mislim da imamo pravo na to bez da nam ti prodaješ muda za bubrege kako je oko nas. Ova tema bi trebala da dovede do jasnije slike našeg statusa a ne na usmeravanje kako je negde i da mi zbog toga treba da se pokrijemo ušima i ćutimo. vec si se vratio s puta? sve krace i krace? šta ti je to troslojni prefeks? šta ne pricaš srpski pa da te razumijem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Би` ти ће срање стиже тоца перфекс 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je na to mislio mogao je barem tocno prepisati ali ni to mu ne ide baš, a ja se ubio googlajuci https://www.google.hr/?gfe_rd=cr&ei=OClgVdfhHMio8we_1YFw&gws_rd=ssl#q=+troslojni+prefeks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 4, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел ово била тема о смањењу регистрације, жута трака....ово оно.... Ко је био и шта је видео тамо и да ли је шта договорено тамо за даље..... Прави сте мрсомуди 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 4, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan idemoooooo......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan u al odlutaste ljudi... da se ne lažemo, možete svašta da pričate ovde ali znam da ogromna većina ima da se potrudi i pomogne ako vidi nekog povređenog u saobraćaju... nego da se vratimo na potencijalne zahteve... neki zahtevi trebaju da budu tu iako znamo da ćemo iih teško ili nikada dobiti (to nije razlog za odustajanje) smanjenje registracije - ne preterano realno, pošto postoji trend da one treba da rastu ne znam ni sam koliko, naše je da tražimo da se smanje ako ne onda da ne rastu nikako korišćenje žute trake, filtering i 2 metra praznog prostora pred semaforima - lepa želja, žuta traka je već u pripremi novog zakona. promena boje horizontalne signalizacije > već je bilo priče o ovome i na ovome mislim da trebamo da nastavimo sa insistiranjem... (takođe da se uvedu žute ivične linije na magistralnim putevima (često na putevima nema ni srednje razdelne linije pa se vožnja po mraku i kiši pretvara u noćnu moru) smanjenje poreza na zaštitnnu moto opremu (sa ovime bi državva pokazala volju da podigne bezbednost u saobraćaju jel bi neko umesto da kupi kinesku kacigu za iste pare mogao da uzme neku normalnu homologizovanu) biker friendly bankine (duple) a ne ove giljotine koje imamo... za početak bi bilo dobro da se stavljaju na nezgodnim krivinama gde je bilo incidenata pa polako da se i ostale menjaju Ima još zahteva sigurno (onaj o parkinzima bi izbegavao, pošto za sada nismo ugroženi i takav zahtev bi bio loš po sve nas). Priča da li je motor ili auto luksuz... verovatno i jeste ako pričamo o novim kolima/motorima... tako da nisam mišljenja da je motor luksuz već stvar izbora. Ako pogledate u saobraćaju u kolima uglavnom sedi vozač ili vozač i suvozač što je takoće moguče i sa motorom koji manje troši, manje mesta zauzima kako na parkingu tako i u saobraćaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...