milje80 362 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Centralni nogar za tdm 850 3vd.... Trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Komrad "rz brzotrz" odavde sa foruma ima jedan koji sam ja trebao kupiti, ali moj motor je 4tx i na zalost ne pase nikako. Probaj da ga kontaktiras Neznam kako nepase,potpuno su isti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je sve fabričko, tako da bi trebalo odgovarati, kontakirao sam člana "rz brzotrz" porukom pa ćemo vidjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Oni su pravljeni da se montiraju sa srednjim loncem,ja sam imao 2 u 1 i montirao bez problema,ti ako imas nekakvu prepravku..tesko da ces da upasujes bilo sta,kontaktiraj Sebu mislim da ih i on radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 29, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a mozda pancho pravi a,on pravi svasta nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...