Robin Hood 3967 Napisano Jul 24, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Yamahu R1, RN19, 2008. godište. Motor je 2009. god. kupljen u Yamahi Rodić, ja sam drugi vlasnik. Imam fakturu od kupovine i sva tri ključa. Motor je 100% legalan. Na satu piše da je prešao 27.500 km i to je prava kilometraža, odnosno prešao je i koju hiljadu manje jer je uglavnom bio na skraćenom prenosu, kao što je i sad. Održavan je maksimalno dobro, odnosno kako se ovakav motor jedino i održava. Nije pravljan kompromis ni u čemu. Potrebna ulaganja : Ništa. Na početku sezone urađeno: - Zamenjeno ulje Motul 300V 15W50 i filter ulja - Zamenjena rashladna tečnost - Zamenjena kočiona tečnost u oba sistema (Motul RBF) - Očišćen i nauljen filter vazduha - Pri kraju prošle sezone zamenjene kočione pločice. Stavljene Carbon Loraine SBK5+ a s obzirom da je ove motor jako malo prešao, pločice su kao nove. Zadnje su takođe u odličnom stanju ali njih slabo i koristim. Motor od dodatne opreme ima: - Kompletna Akrapovič trkačka titanium linija (Kupljena nova, 2.500 € plaćena) - DynoJet Power Commander III usb i Ignition module - Ohlins amortizer volana - PP Tuning trkačke pozicije sa trkačkim (obrnutim) šaltanjem. Naravno, uz motor ide serijski set fuzastera sa standardnim šaltanjem. - Pancirna kočiona creva - BMC Performance filter vazduha - Zaštitne slajdere - Puig ručice - StompGrip tank gripovi - Lanac skoro nov, D.I.D. zlatni, 530 ZVM-X - Set lančanika: 17(stock), 16, 15 prednji i 45(stock), 46 zadnji. Svi u odličnom stanju. Motor je trenutno na -1 +1 - Trkački oklopi sa zatvorenim koritom u korektnom stanju. Nisu baš za izložbu ali potpuno svrsishodni za vožnju na stazi. - Na točkovima su Dunlop D211 GP Racer skoro pa nove. Nešto malo vožene po ulici i odvežen jedan Navak, krajnje penzionerski. Napred 120/70/17 soft, pozadi 200/55/17 medium. - Registrovan do aprila 2016. O samom motoru nema šta mnogo da se priča. NIje imao nikakve havarije, poznata mi je 100% istorija motora. Imao je dva lakša klizanja na stazi ali sve je završilo na slajderima (koji su promenjeni, naravno) i trkačkim oklopima. Motor je svojevremeno bio na probnom stolu kod pok. Stankare, izmereno mu je 180ks na zadnjem točku. NIsam divljak i seljačina, motor nije maltretiran pucanjem i točkiranjem. NIkad ga namerno nisam dizao na točak osim na stazi kad se sam propne na gas. Majstor Spale ga je pregledavao i dao ocenu da je motor perfektan. Bez ustezanja, možda i najbolji R1 te generacije koji trenutno može da se kupi u Srbiji. Cena je 7.000 evra. Nikakve zamene ne dolaze u obzir. Ako želite da vidite motor pa i da ga probate, ponesite 7.000 evra kao depozit. Kontakt na PP ili na 064/115 04 95 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep bukvalno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna masina ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 24, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, nema sta. Yamaha je uvek umela da napravi lep motor. Ali ne znam kako ce sledeci vlasnik variti ovu rozu boju ? I zasto mislim da ta roza bi trebalo da je crvena, da nije mozda do aparata sa kojim je slikano ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 24, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, nije slikano aparatom nego mobilnim telefonom pa su valjda zato boje istripovale. Sedišta su fabrička, crvena, iste boje kao originalne nalepnice na oklopima. Prosto je loše ispalo na slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jul 25, 2015 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda odlicno predpostavljam i da jeste odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 25, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zaljubiska sam se i ako nije moj stil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne znam kako ce sledeci vlasnik variti ovu rozu boju ? I zasto mislim da ta roza bi trebalo da je crvena, da nije mozda do aparata sa kojim je slikano ? Провери како ти монитор приказује боје, код мене је овај R1 прилично црвен. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je sve crveno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 1, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo bataljujes stazu ili se selis na nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Avgust 1, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, cestitam ti situaciju...znas da izaberes dobar motor...ide drugome u ruke kvalitetna stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 3, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @ARES Ne bataljujem ali mi se životni prioriteti malo menjaju tako da moram da delujem u skladu sa tim @Pronto Hvala kolega Nema šta, ovo je motor kakav se čeka. Kakav sam i ja, na kraju krajeva, čekao. I da, zaboravih da napišem a više ne mogu da editujem post. Motor ima i iridiumske svećice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 10, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Познајем и првог а и садашњег власника и могу и ја да потврдим да је мотор перфектан! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 15, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Necu mnogo pametovati posto ne vozim taj tip motora, ali imao sam prilike da ga vidim uzivo i moram da priznam da motor uzivo izgleda fenomenalno! Kao da je juce izasao iz fabrike. O zvuku koji pravi sa Akrapovicima necu ni trositi reci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 21, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se bliži kraj sezone, spuštam cenu na 6.800 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...