grof 607 Napisano Jul 23, 2015 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro treba da idem za Beč pa me interesuje gde su prodavnice moto opreme u Beču, sem Louisa koji znam gde je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Hein gericke. wien triester str.230 Gert motors Hirschstettner Str. 44, 1220 Wien, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 23, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i dva Louis-a, jedan je mega store. Izguglaj gde su, nije teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jul 23, 2015 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan U oba Louisa sam bio i oni me neinteresuju hteo sam da vidim šta još ima od radnji .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Probaj BikeCity u Mariahilferstr i 2Rad-Borse u blizini SCS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li otici do Beca u Louis u ovo doba godine radi kupovine jakne, pantalona, patika, rukavica i mozda jos nekih sitnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to online porucio, ako nesto od toga mozes ovde da probas. Ako ne, vredi otici, cak i prenociti i obici malo Bec. Lep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Januar 23, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno me zanima Alpinestars oprema, koliko vidim na sajtu nije bas neki izbor te marke. Inace, kupovina bez probe ne dolazi u obzir tako da mi je bolje da odem do Beca nego da narucim nesto sto mi nece biti taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 23, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Louis ima i u Grazu, malo je bliže ako je samo zbog Louisa. Louis u Gracu je dalji nego Louis u Becu, bar meni iz NS. Idem cesto u Grac, pa znam. Plus putarina kroz HR u oba smera izadje preko 40e, pa plus 15e vinjeta za SLO pa 10e vinjeta za A. Evo bio sam i sada u Gracu (slika je par dana posle Nove Godine) . Radnja je skoro polu prazna, nema popusta, osim za neke gluposti. Nije bilo kataloga (sada verovatno ima) A, kod njih krece sezona, tako da ce cene biti u FULL-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Januar 23, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... u Louis-u možete uzeti papire za povrat MwSt - tj PDV-a i sa overenim računom dići pare u Reifeisen banci u Srbiji... tako da je i to neka ušteda posebno ako šopinguješ za više parica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Januar 23, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno me zanima Alpinestars oprema, koliko vidim na sajtu nije bas neki izbor te marke. Inace, kupovina bez probe ne dolazi u obzir tako da mi je bolje da odem do Beca nego da narucim nesto sto mi nece biti taman. Alpinestars u Louisu samo u tragovima. Pogledaj Auner za Alpinestars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano April 13, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se u beču mogu kupiti moto gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...