Djusi_998 454 Napisano Jul 19, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A danas pored BSB imamo na repertoaru i Wsbk. Prva trka je u 23:34 (pola sata pre toga je snimak kvalifikacija) uživo na Es1, a za drugu nisam siguran. U svakom slučaju repriza obe trke bi trebala da bude sutra u 7:15 ujutru (takođe Es1) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djusi, inace nemam pojma da li sam ja malo slb ili jednostavno na site-u ES nikad nemogu da nadjem pravu satnicu za nesto sto me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 19, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde gledam http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I opet se ljutim sam na sebe , cekam kao retard ceo dan da gledam trku koja pocne i krenu reklame i vrate se na 9 krugova do kraja Stream me nervira a da sacekam sutra ne mogu...izem ti eurosport 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 20, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledao sad u reprizama Inače, pol i dupla pobeda za Chaza! Šteta što je Đulijano ostao dosledan sebi pa nie napravio nešto značajnije. Naravno, krunisao je još jednim svojim klasikom kad se skrljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 20, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pročitao da su na jednoj od pratećih trka poginula 2 španska vozača. Dođavola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 20, 2015 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=Dyhs7SpL8lo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,na samom startu https://www.youtube.com/watch?v=Dyhs7SpL8lo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 20, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da provalim kako je došlo do karambola. Čak mi se čini kao da ima 2 odvojena incidenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas motor koji je na zemlji i klizi i onda izbegavanje istog u desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 21, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Blokirali su video.. hvala bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano Jul 21, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisu ovi linkovi gore i dalje rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 21, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene neće. Možda je neka geografska blokada. Kaže "this video is private" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=BLzL8YcDtWY Strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano Jul 22, 2015 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno samo mi ne izgleda kao nesreca u kojoj ima poginulih. Mozda je pao motor na njih? Mada ni Simoncelijeva nesreca nije izgledala kao da ce biti fatalna ili sam ja otupeo u ovoj drzavi i ovom vremenu kada deca odrubljuju glave i ljudi se ubijaju udarcem cekica u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jednom od momaka se ugasio motor pri startu, posle toga krece karambol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...