Segamegadrive 426 Napisano Jul 17, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pravim turu sa drugarom otprilike 24. jula, zanima me da li ima neki smestaj na Golupcu ili tu negde u blizini, a da je jeftin? Treba mi za jednu noc. Inace 1. put da objavljujem nesto i skoro sam se prikacio forumu. Motori su nam: yamaha xt125x i sachs x-road, pa se mozda i sretnemo negde! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Jul 17, 2015 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kamp "Toma" Golubac,na samoj obali Dunava,imaju i bungalove,bio i zadovoljan otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 17, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Restoran sa prenocistem "Zlatna Ribica"Ima i za motore mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 9 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kamp "Toma" Golubac,na samoj obali Dunava,imaju i bungalove,bio i zadovoljan otisao. Nisam noćio i ne znam da li me je samo loš momenat tamo zadesio ili šta, ali jedna od najgorih usluga koju sam dobio. Juče sam prolazio tuda i nisam hteo da svratim pa taman da mi je zadnje. Lokacija extra, koncept restorana extra, usluga - užas. Da pojasnim, radila je neka žena, mi smo bili jedini gosti. Prvo neverovatno je neljubazna bila, bukvalno kao da smo joj tu preko volje. Kafe nikakve nije bilo, pomfrit je bio jako mala porcija a koštala kao dobra pljeskavica, na stolu je bilo pepela koji njoj, izgleda, nije smetao. Ne mora da znači da je stvarno tako, možda se samo meni zalomilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Jul 17, 2015 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kamp "Toma" Golubac,na samoj obali Dunava,imaju i bungalove,bio i zadovoljan otisao. Nisam noćio i ne znam da li me je samo loš momenat tamo zadesio ili šta, ali jedna od najgorih usluga koju sam dobio. Juče sam prolazio tuda i nisam hteo da svratim pa taman da mi je zadnje. Lokacija extra, koncept restorana extra, usluga - užas. Da pojasnim, radila je neka žena, mi smo bili jedini gosti. Prvo neverovatno je neljubazna bila, bukvalno kao da smo joj tu preko volje. Kafe nikakve nije bilo, pomfrit je bio jako mala porcija a koštala kao dobra pljeskavica, na stolu je bilo pepela koji njoj, izgleda, nije smetao. Ne mora da znači da je stvarno tako, možda se samo meni zalomilo. Kamp je koji km dalje,isti je vlasnik restorana i kampa e sada sto kazes kako se zalomi. Meni je u kampu bilo OK,razapeo sator i ostavio ga ceo dan sa sve stvarima,provozao se kroz klisuru do Rumunske granice,vratio,prespavao i kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 18, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 19, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna ribica preporuka, klopa odlicna, cene niske..jedino za prenociste nemam info. Ne znam u kakvom su stanju sobe u hotelu? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 19, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Ribice,nema mane..Gazda Sasa drzi nivo..Bajkeri su dobrodosli posle moje Bajkerske svadbe,bas u Zlatnoj Ribici...Sobe su extra.Usluga bez premca..Ako sta treba,javi se... Imaju i kafic u sklopu bazena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Druze vidim vozicete dunavskom magistralom, tura vam je odlicna! Hocu samo da skrenem paznju i ako ste u subotu 25-og zeljni malo dobrog provoda, mi u Jabukovcu oragnizujemo treci put zaredom moto zurku. Bice vam usput, skretanje sa magistrale iz pravca Kladova prema Negotinu i jos jedno 20km voznje. Bice rucka, dobre muzike i besplatnog ulaze... Ako ste zainteresovani mogu i detaljnije da vam opisem put ili dam kontakt telefon. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Пре неколико дана сам овде преспавао: http://booking.com/438196ccf6e2393c . Онако, употребљиво је. Лепше је на сликама него уживо, али има двориште у које се може ући моторима и одличну хладовину. Собе су доста велике, али основно опремљене. Купатило ОК. За ноћење сасвим прихватљиво, али ништа више од тога. Боље је позвати телефоном јер може да се добије повољнија цена. Заправо, ја сам требао овде да спавам то вече (http://booking.com/fe093194cd1b), али нисмо успели да стигнемо до мрака. Припреми ред вожње скеле. Кошта 500 дин. по мотору у једном смеру. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 19, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam bio u kampu Toma sa tatom ali smo imali sator. Mislim da cemo prespavati 1. noc u zlatnoj ribici, orlovi- jel znas mozda koja je cena za 1 noc (nesto najjeftinije) i da li moramo da zovemo da rezervisemo ili samo mozemo da dodjemo? Krecemo 24. i predvece cemo biti u Golupcu. A 25. cemo verovatno doci i u Jabukovac, deji- da li mozemo da nekako prespavamo u Jabukovcu? Nisam jos siguran da li cu nositi sator, ne znam da li cu imati mesta na motoru a ne znam ni kako cu staviti stvari na motor :S. Hvala vam svima na preporukama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam bio u kampu Toma sa tatom ali smo imali sator. Mislim da cemo prespavati 1. noc u zlatnoj ribici, orlovi- jel znas mozda koja je cena za 1 noc (nesto najjeftinije) i da li moramo da zovemo da rezervisemo ili samo mozemo da dodjemo? Krecemo 24. i predvece cemo biti u Golupcu. A 25. cemo verovatno doci i u Jabukovac, deji- da li mozemo da nekako prespavamo u Jabukovcu? Nisam jos siguran da li cu nositi sator, ne znam da li cu imati mesta na motoru a ne znam ni kako cu staviti stvari na motor :S. Hvala vam svima na preporukama! Zurka ce biti odrzana na jedno 4km od samog mesta, u sklopu jedne stare osnovne skole koja vise nije u funkciji. Mesto za sator bice naravno dovoljno i sam cu da budem u satoru , a ako je problem samo sator (zbog manjka mesta na motoru) organizovacemo jedan sator za vas. Neki drugi vid prenocista nebi mogao da vam obecam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 19, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, sator je problem, aj videcu ako budem imao mesta ponecu ga, a ako ne docicemo bez satora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, sator je problem, aj videcu ako budem imao mesta ponecu ga, a ako ne docicemo bez satora Sator nije problem, satora ima dosta. Mozete slobodno bez satora doci! Ako budes imao nekih pitanja oko skretanja sa magistrale itd. evo ti broj telefona od predsednika: Nenad 0643296997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/apartmani.golubac +381 12669087 Nalazi se u selu Dobra,nekih 10 km dalje od Golupca,pre tunela. Smestaj i domacini izvanredni,motor u dvoristu sa kapijom.Cim se predje recica Dobra Cvetkovici su odmah sa leve strane pored puta na Dunavu,ne mozete promasiti,ima tabla na kapiji. Nazalost gazda Vlasta je preminuo pre par godina,bio je ljudina ali tu su sinovi i supruga koji nisu nista losiji. Pecam cesto tamo i znam jos dosta mesta za prenociste ako vas zanima,Donji Milanovac,Golubinje....a Tomin kamp ne bih preporucio. Cuvajte se odrona i rupa u tunelima,put izaziva na brz tempo ali je jako opasan narocito na 2 tocka ! p.s.sad ste mi ubacili crva da krenem i ja mada ne bih isao dalje od Kladova nego bi poneo motku da pecam malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 22, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od putovanja za sad, drugaru se ukazala dobra prilika i prodao je motor i gleda neki drugi sad. Vidimo se neki drugi put. Deji hvala za sator ali eto iskrslo je. Poz svima i hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...