Jump to content

Moto Zajednica

Honda NSR 125 Izbacuje vodu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda NSR

Pozdrav svima izvinjavam se sto spamam teme ali moja Honda se kvari kao luda ne znam sta joj je,Danas posle voznje dosao sam kuci i primetio sam tecnost ispod motora mislio sam da je to tecnost iz auta ali je zapravo bila iz motora,Upalim ja motor krenem da ga turiram i primetim da iz njega na jednom crevu kod menjaca istice rashladna tecnost,kada otvorim cep za dolivanje rashladne tecnosti na povrsini tecnosti se pojavljuju mehurici ali motor ne kuva nista pa me zanima da li je to samo od viska tecnosti ili postoji neki drugi problem?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Postoji problem, simptomi lice na ostecen dihtung glave motora.. Nisam mehanicar, ali ako se ne varam to ti je to.. Nemoj ga vise paliti tako..

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

U principu ne mora da bude, to se vidi kada se otvori, dihtung ne verujem da je skup jedino mozda ravnanje glave ako bude potrebno mada ne verujem.. I morace nov antifriz i to je to.. Mislim ako je u opste doslo do toga.. Ali svakako nije dobar znak videti mehurice u rashladnoj tecnosti, tako da ti njega ipak teraj kod majstora.. Mozda je i neka glupost..

Nadam se da jeste neka sitnica mozda je negde nesto zapuseno ne znam videcmeo,ako bude bio dihtung gledao sam na internetu sve bi me kostalo oko 2000 dinara nov dihtung i antifriz

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler

To vise lici na semering vodene pumpe,kada on ode pocne da pisa kod same vodene pumpe. Jel se stvorila neka emulzija ispod poklopca hladnjaka ili je cist antifriz?

Na tom crevu je izbacio braonkasto crvenu boju tecnosti a ispod poklopca za dolivanje vode je pokazao mehurice kao male baloncice ali malo samo nije izbacivao vodu ni pod vecim gasom na otvoru za dolivanje tecnosti

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler

Pa verovatno ti je te boje antifriz. Proveri dokle ide to crevo,da nije iz povratne posude ili ide iz poklopca vodene pumpe. Prvo sve pregledaj lepo.

Sad cu ici da pogledam ne znam ne razumem se mnogo u vece motore do pre nekoliko meseci sam imao tomosa ali mi je u pozaru koji me je zadesio izgoreo pa sam resio da kupim drugi motor....I po preporuci sam uzeo ovaj motor ali su me ocito zeznuli

Ovako crevo dolazi od ispod rezervara a iznad cilindra ali ne mogu da vidim tacno odakle od maske,ali ne dolazi iz posude za tecnost

Ne mogu bas najbolje da vidim moracu sutra da rasturim oklop pa cu videte tacnije ali tu je negde prikacen izmadju rezervoara i cilindra ili za jedno od njih,Ipak necu vise nista da cackam da ne bih napravio jos veci problem,sutra motor ide kod majstora pa cemo videti u cemu je problem,Hvala svima na pomoci

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja