SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima izvinjavam se sto spamam teme ali moja Honda se kvari kao luda ne znam sta joj je,Danas posle voznje dosao sam kuci i primetio sam tecnost ispod motora mislio sam da je to tecnost iz auta ali je zapravo bila iz motora,Upalim ja motor krenem da ga turiram i primetim da iz njega na jednom crevu kod menjaca istice rashladna tecnost,kada otvorim cep za dolivanje rashladne tecnosti na povrsini tecnosti se pojavljuju mehurici ali motor ne kuva nista pa me zanima da li je to samo od viska tecnosti ili postoji neki drugi problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Postoji problem, simptomi lice na ostecen dihtung glave motora.. Nisam mehanicar, ali ako se ne varam to ti je to.. Nemoj ga vise paliti tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,oteracu je kod majstora pa cemo videti u cemu je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije mnogo strasno, srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi to moglo da bude strasno? Hvala,takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U principu ne mora da bude, to se vidi kada se otvori, dihtung ne verujem da je skup jedino mozda ravnanje glave ako bude potrebno mada ne verujem.. I morace nov antifriz i to je to.. Mislim ako je u opste doslo do toga.. Ali svakako nije dobar znak videti mehurice u rashladnoj tecnosti, tako da ti njega ipak teraj kod majstora.. Mozda je i neka glupost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da jeste neka sitnica mozda je negde nesto zapuseno ne znam videcmeo,ako bude bio dihtung gledao sam na internetu sve bi me kostalo oko 2000 dinara nov dihtung i antifriz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan To vise lici na semering vodene pumpe,kada on ode pocne da pisa kod same vodene pumpe. Jel se stvorila neka emulzija ispod poklopca hladnjaka ili je cist antifriz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Na tom crevu je izbacio braonkasto crvenu boju tecnosti a ispod poklopca za dolivanje vode je pokazao mehurice kao male baloncice ali malo samo nije izbacivao vodu ni pod vecim gasom na otvoru za dolivanje tecnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ti je te boje antifriz. Proveri dokle ide to crevo,da nije iz povratne posude ili ide iz poklopca vodene pumpe. Prvo sve pregledaj lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ici da pogledam ne znam ne razumem se mnogo u vece motore do pre nekoliko meseci sam imao tomosa ali mi je u pozaru koji me je zadesio izgoreo pa sam resio da kupim drugi motor....I po preporuci sam uzeo ovaj motor ali su me ocito zeznuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Ovako crevo dolazi od ispod rezervara a iznad cilindra ali ne mogu da vidim tacno odakle od maske,ali ne dolazi iz posude za tecnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Prikaceno za rezervoar ili cilindar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 12, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu bas najbolje da vidim moracu sutra da rasturim oklop pa cu videte tacnije ali tu je negde prikacen izmadju rezervoara i cilindra ili za jedno od njih,Ipak necu vise nista da cackam da ne bih napravio jos veci problem,sutra motor ide kod majstora pa cemo videti u cemu je problem,Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Problem je bio u Termostatu koji je bio skinut sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...