Petar 31 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ne nabrajam sve, zadrzacu se na kacigama. I ja i devojka imamo slicnu AGV punu kacigu ,njena oko 100 e, a moja malo stariji model(mislim da se zove pacific) malo bila i skuplja,medjutim njena je bolja.Kod mene je deo kod usta blizi glavi pa mi na nizim temperaturama i kad vozim sporo magli .kod devojke ima tu kod usta malo vise prostora pa ona kad dise tu ima malo vise lufta- na istoj brzini njoj ne magli a meni da-pa kad pazarite sebi novu mozete i na to obratiti paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 12, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga integralna kom 1 Jakna goretex all season sa protektorima Par vreca za spavanje U planu su pantalone i cizme . Za sada zadovoljan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 15, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 kacige, integralna i nova AGV Longway flip up, malo je bucnija ali ne smeta ali je odlicna goretex all season sa protektorima, slicna vuletovoj pantalone za sada rossignol, snowboard model, od geretexa su i odlicno se pokazale u voznji na nizim temperaturama pojas, rukavice wind stper a za hladnije vreme Burton Goretex sa krznom iznutra + jos jedne Burton Suport Glowe sa protektorima u planu neka obuca i pantalone sve u svemu prezadovoljan sa opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan -2 kacige, obe integralne -2 jakne, jedna goretex sa svim protektorima(laktovi, ramena i lađa) i jedna kožna -pojas običan -kožne rukavice sa protektorom i još puno toga u mojoj glavi što imam u planu da nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan jakna sa postavom i protektorima pantalone sa postavom i protektorima jakna letnja sa protektorima janka letnja "fenserajka" full face kaciga(magli, ali dobro malo je stepeni) windstop podkapa(odlicna stvar) windstop rukavice(nisu za hladno vreme) rukavice bez prstiju(nit su letnje nit su zimske, nemam pojma cemu sluze, ali ih imam) tank torba pojas za bubrege(jedan od najboljih delovna opreme, potpuno sam zadovoljan) cizme(spas za sve uslove) sator(tri godine ga imam nikad testiran) vreca(testirana u planinskoj kuci, napolju -17 solidno se pokazala) mogu reci da imam od svega po mala, a da bih voleo mnogo vise, samo me pare koce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...