brdy 2100 Napisano Jun 25, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, dugo pratim ovaj forum, pa je red i ja da se predstavim. Dolazim iz Leskovaca, dugo vozim Apn 6 od svoje desete godine, e sad posto su naste vlasti donele odluku da to vise nije moped vec motocikl zbog famoznih 3 km, resio sam konacno da i ja izvadim dozvolu a kategorije. Pa sad kad vec vadim dozvolu red je i da se masina pojaca, tomos jadan vise ne moze da me tegli do posla, na reku na pecanje od kako se ozenih odo u 115 kg, i posto svi znamo situacija u srbiji kakva je i kakva su nam primanja, ja za motor stedim vec godinu dana, naime tako sam i ostavio cigare, sto bih dao za njih ide u kasicu naravno i jos po koji dinar sa strane i tako skupih oko 900 evra, mogu da kazem da je to jedini nacin kojim sam uspeo njih da se otarasim. E sad sta da kupim, skutere ne volim nestabilni su mi, one sportske isto ne palim se na njih, ono sto me vuce u za cim se okrecem je enduro. Omiljeni mi je afrika ali mi je nedostizna, transalp je dobar ali mi je ruzan sa onim kockastim farom, aprilia pegaso mi se svidja ali me cudi zasto su jeftine ima ih za 800 evra, da imam dovoljno odma bih iskesirao za klementinu, kao i za dominatora. Imam ponudu za 800 evra za sasch xroad, iskreno motor mi se svidja, lepo izgleda, ne znam na sta da obratim paznju i da li cu da se pokajem, ja dosta prelazim motorom, moj apenkovic me je sluzio super svaki dan poso kuca 20 km, posto sam sa sela svaki drugi dan idem za leskovac, pa pecanje i to po kakvim vukojebinama idem da bi doso na moje mesto gde retko ribolovci zalaze bas zbog toga ali je mesto pravo, cak ga i zimi vozim posto auto zena koristi za poso a ja autobuse mrzim najvise na svetu, jedino kad je sneg e tad mlada dama ide autobusom. Dakle koje je je vase misljenje ako mozete nesto da mi predlozite bio bih zahvalan, ako ne nista, i sta mislite za xroad ili jos da trpam kasicu. pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi primer kako ljubav prema motociklu pozitivno utice na zdravlje Ko pusi, zdravlje rusi Kada vec komentarisem, mogu da ti kazem moj primer...bio sam u slicnoj situaciji, i zavrsilo se tako sto sam kupio nov keeway speed. Vozim ga 5 godina po poljanama, na posao, po zemljanom putu i po asfaltu i nisam na njemu nista pipnuo osim osnovnog servisa. Pozdav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 25, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pada mi i on na pamet svidja mi se, gledao sam jedan ali klinac koji ga je vozio, ga je bukvalno skarabudzio i upropastio pokusao da napravi supermoto od njega, a taj tvoj koja mu je potrosnja pri normalnoj voznji, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po mojim proracunima, potrosnja mi je oko 2,5 litre..bas u nekim nesvakidasnjim uslovima ide do 3 L, ali to se retko desava. Koliko sam cuo od drugara i kolega to je standardna potrosnja za taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 25, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао. Баш неки дан прође кроз Лесковац. Људи моји какву пљескавицу поједох. Па ово код нас што се зове "лесковачки роштиљ" не може да присмрди оном тамошњем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 26, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I kod nas ima losih pljeskavica sigurno si naleteo da dobre, sigurno kad si se spustao od onog nadvoznjaka pa na krivini si uzeo. Svidja mi se ali pre bih izeo ybr polovnog neznam samo kako ce da mi sedne posto sam visok 194. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,za taj novac koji imas pogledaj Yamaha tdr,odlican motor koji bi super ispratio sve tvoje zelje.. a mozes na njemu i sa gospodjom da se smestis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 26, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je ali ne bih uzimao dvotaktnu masinu vise sam za cetvorotaktnu, hvala poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, nemoj se bojati ovog agregata, jako je dobar ima snage dosta iako je 125ccm jedino zvuk mu je ko kod motorne testere i sto trosi oko 4-5L al sigurno ide bolje od bilo koje 4-taktne 125-ice.. Ali ti znas najbolje sta ti se svidja! Srecno u potrazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiho86 1 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bayas Garden Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi hvale Hondu CM125,ona moze da se nadje za te pare,prelep motor..jedino ne znam kako bi se nosila sa tvojom tezinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 26, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan dobar predlog druze svidja mi se, samo da nadjem neki dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 27, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako se zove onaj program ne mogu nikako da ga nadjem gde se proracunava visina vozaca u odnosu na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiho86 1 Napisano Jun 27, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bayas Garden Prijavi odgovor kao problematičan cycle-ergo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...