Jump to content

Moto Zajednica

tiho86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu tiho86

  • Rođendan 13.07.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bayas Garden

tiho86's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drugari.Kod mene u gradu se pojavio jedan motor ali nikako da uhvatim vlasnika da pitam koji je model u pitanju.U pitanju je Yamahin motor,rekao bih da spada u crusiere.Lici na virago malo ali mi se cini da je kraci,i rezervoar je manji nego na viragu.I cini mi se da se sedi vislje.Motor deluje u odlicnom stanju pa ne bih mogao da ocenim iz kojih je godina,takodje sive je boje i cini mi se da je to orginalna boja.

    1. Cvijanović

      Cvijanović

      potraži ga na www.bikepics

    2. Rolle2010
    3. Nemanja88

      Nemanja88

      Vmax je autobus u odnosu na Viraga...

  2. Iako sam jos uvek daleko od kupovine motora, dosta citam i otprilike sam sklopio kockice koji bi tip motora ja uzeo.Svaki tip motora ima neka svoja ogranicenje..ali motori koji najmanje ogranicavaju su enduro/dual sport motori.Mogu sve,mogu na duzi put,mogu u off,mogu po gradu..jednostavno enduro je all around .i zato mislim da je najbolja kupovina.Primetio sam da dosta bajkera sa dugim vozackim iskustvom zavrsava na eduro motorima i to definitivno nije slucajno..Moja mozda najveca mana endura ako se moze reci da je mana je sto su poglasni,volim ja lep zvuk ali dosta njih je bas glasno i dosta privlace paznju...a ja to ne volim.Pogledaj Yamahu XT600 mislim da bi to bila odlicna kupovina.
    1. velimirjevtic

      velimirjevtic

      kako ce jedno 2 sata prvo da ga lemaju u stanici pre no da izjavu :D

    2. velimirjevtic

      velimirjevtic

      kako ce jedno 2 sata prvo da ga lemaju u stanici pre no da izjavu :D

  3. tiho86

    Hellas 2015

    Odlicno.Ja nemam motor,takodje nikada nisam bio u Grckoj...i to mi je jedna od velikih zelja.Otici motorom i kampovati negde jedno 10 ak dana .Tako da su mi ovakvi putopisi melem
  4. Ako je laganija voznja u pitanju Yamaha YBR..kazu da je spora ali veoma dobar motor,ako je zustrija voznja Hondu NSR.Mada mozda bi mogao da prosiris potraznju i na neki enduro Honda Varadero,Yamaha TDR,Yamaha DT
  5. Ja sam iz Bajine Baste,i moj ti je predlog Perucac,Tara,Mitrovac,Zaovine,Visegrad..sad koijim redosledom to je na tebi.
  6. Kako napraviti kruznu rutu na Google Maps,na staroj je moglo..na sadasnjoj izgleda ne moze.

    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. mad_max0204

      mad_max0204

      Krenes od prve tacke i dodajes redom i na kraju dodas pocetnu tacku i napravi ti kruznu rutu.

    3. tiho86

      tiho86

      Znate kako,pre je bilo moguce da pravite stanice.Ali sad te opcije nema.Pa kad dodjete na pola rute on odmah skracuje put.

       

    4. nenooo
  7. Ja se nadam da cu ove godine napokon voziti,polagati za neku od A kategorija..IE sad posto cu ja imati dosta peripatija.Vozicu u susednom vecem gradu (37km udaljen)to su mi odmah veci troskovi.Takodje veca gustina saobracaja..otuda malcice i strah ipak masina od 600ccm u "tudjem"gradu.Koliko sam upoznat ko ima 2 godine A2 kategoriju dobija posle toga punu A.U toj autoskoli se A2 vozi na skuteru od 400ccm,( ja sam bio ubedjen da mora automarski menjac)nekim mojim proracunom sam dosao da bi najbolje bilo polagati za A2 na tom skuteru,ostatak para potrositi na prevoz.Pa u slucaju da polozim 2 godine uzeti nesto od 250 ccm i "uciti" na njemu npr Virago,Eliminator. Ne znam ni sto sam ovo napisao ...samo se jadam..
  8. Mnogi hvale Hondu CM125,ona moze da se nadje za te pare,prelep motor..jedino ne znam kako bi se nosila sa tvojom tezinom.
  9. Hvala na odgovorima na moje pitanje koje sam postavio par postova nize.Takodje me zanima za koje motore se moze reci da su direktni konkurenti XT600?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja