Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan super...prijave na porukama samo pljuste...imam cak 70-tak kivnih....koji bi zeleli da "popricaju" sa .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari na velikom odzivu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i policija da odradi svoj deo, ali je bezbolka efektnija. ...i pametnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5751 Napisano Jul 16, 2015 Drug član, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam bejbolku na kojoj pise "MALER" .... uvek prvo zamolim da ne dodje do tuce i kazem "nemoj da te bije maler" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...