zikaslika 136 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bas ovim tipom belog kombija sa ulica Novog Sada su neki muzahedini na angro krali biciklove, ali vrlo slican jeste?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Jun 24, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za mali off, da ne otvaram temu, jutros sam procitao vest da je u Brace Jugovic izgoreo jedan automobil i motocikl, da nije bilo detonacije i da se ispituje kako se to desilo. Ne znam gde u Brace Jugovic, ali se nadam da nije onaj KTM koji sam pomenuo u prethodnom postu u ovoj temi jer tu je non stop parkiran plavo narandzasti KTM sa velikim Dakar znakom.Sta se ovo desava, sto neko rece, bukvalno svaki dan jedan motor manje na ulici, al' bolje motor nego motorista... Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 25, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je taj koji je izgoreo neki R, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4646 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan vidjen je ovaj kombi danas iza hotela Hajat...vozi ga neki batica sa kacketom ... danas isao na usce na kavu sa zenom , i snimim ga .... prvo styo sam pomislio kad sam video taj kombi je ova tema .. eto... PS - saobracaj mi nije dozvolio da pogledam tablice ,ali nije ovo cest kombi , vredi se provozatri do hajata i okoline 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre desetak godina kolegi u bgd dok je usao u trafiku na kratko polomili deo vila koji drzi bravu na yamahi buldog-ekstra redak motor ali na srecu nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima, i informacijama...cunja se svuda pa cemo videti...ne zaboravite da i ovi sto dizu motore takodje vise ovde na forumu...ali govna uvek isplivaju na povrsinu..kad-tad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...nego sada mi pade na pamet koliko su ispali glupi...zvali me i trazili otkup od 1500 e....a ne znaju da motor ima ozbiljan defekt koji je skuplji od cifre koju su trazili....moci ce samo da ga guraju po toj stek garazi...ili ako ga raskupusaju i pokusaju da valjaju delove ovde ili u Bosni,CG,Hrvatskoj ili Kosovu...onda su moji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li siguran da su oni, možda samo neko pokušava da ti izvuče pare na foru?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno..s obzirom da sve ovo moze svako da procita...da....u pravu si....e tek su ti jadni....i bedni...klasicni paraziti medjutim nema da se jave...pa ih cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti na svemu... mozda se i znamo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...zamrla tema...to je najgore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 2, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam video bas takav blizu vrha Ustanicke. Tablice BG 383Y pa nesto, nisam zapamtio poslednje slovo. Unutra dva tipa srednjih godina. Ne znam da li je od pomoci, ali... PS: zaboravih da pomenem: napred je imao ispravnu tablicu, pozadi, iako je imao neostecen okvir za tablicu, same tablice nije bilo, nego je registracija bila odstampana na velikom listu papira i zalepljena na zadnje staklo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 4, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...ubelezeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude raspolozen da se sretne sa jednim od "dizaca" motora..neka ostavi kontakt u privatne poruke... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 6, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovori se sa policijom ako ces vec da ostvaris neki kontakt sa lopuzama da ih dovedu na razgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto da se dogovara sa policijom, kada ce ih oni pustiti odmah po obavljenom razgovoru? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 6, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakako da policija treba da obavi razgovor i indentifikuje barabu pa i ako sada 'ne padne' pasce na sledecoj kradji. Sta treba da sve prodje tek tako, da plati otkup za motor i nikom nista i da lopuze sa jos vise pouzdanja krenu da traze novu zrtvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se laznog otkupa, ima pacijenata koji prate ovaj forum i kontaktiraju svakog sa ukradenim motorm i traze otkup. Znaci prvo trazi broj sasije ili nesto slicno pa tek onda pricaj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svakako da policija treba da obavi razgovor i indentifikuje barabu pa i ako sada 'ne padne' pasce na sledecoj kradji. Sta treba da sve prodje tek tako, da plati otkup za motor i nikom nista i da lopuze sa jos vise pouzdanja krenu da traze novu zrtvu? Treba i policija da odradi svoj deo, ali je bezbolka efektnija. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan policija je rekla da im je ucinak 50%...nadam se da necu biti u oniih losijih 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Govna treba da osete svu draz stomatologije.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan priznace i sta su bili u prethodnom zivotu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mosad i Stazi su mala deca..ionako su priznali da su se obucavali kod nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nego me brinu ovi inspektori...kazu..juri, trazi, pomozi....kada to cujes..ostanes bez teksta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decibeli 21 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..a znam da znaju gde djavo spava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...