wice 77 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan naime dugo nisam bio na forumu pa ne mogu da se snadjem, kupio sam tomos t14 ali rekao bih da je malo uvijen zadnji deo rama,da li je neko od vas ispravljao to i da li ima neki savet ili mere,video sam da ste ispravljali na mz.hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koji T 14 , sa cevastim ramom ili sa limenim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan TLC ,CEVASTI,TJ T14 JE ALI JE NAKNADNO UBACEN CILINDAR OD T 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan izvinite za velika slova slucajno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 23, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod tog sa cevastim ramom, lepo odšrafiš ceo zadnji deo rama, pa vidiš šta je krivo - dal samo taj zadnji deo ( cevi sa blatobranom ) il je povuklo i centralni deo rama ( imaš one bravarske metalne lenjire, pa ih prislanjaš uz centralnu cev sa svih strana i gledaš dal je prava , ako nemaš takav lenjir, može da posluži i neko staklo ). Ako je prednji deo u redu, onda gledaš ove zadnje cevi kakve su. Il ih ispravljaš ( sa nekim ko to zna da radi, il potražiš druge negde po buvljaku il po oglasima. Evo kako mu izgleda ram bez zadnjeg dela : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 23, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A možda su se samo malo popustili šrafovi, pa da ih treba pritegnuti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nisu se popustili.sve je bilo stegnuto.mada su poturane neke plocice s. gornje strane amortizera ali nejendanke duzine pa je verovatno i zbog toga malo uvijen.a rasturio sam ga do poslednjeg srafa hocu da ga peskarim i restauriram. pa bi da sredim da sve bude kao novo.ako neko ima niklovanih delova za t15 ili e90 neka ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koji lanac ide na njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan p.s.bas u tu boju hocu da fa farbam .to mu je bila fabricka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan lanac pogonski? bem li ga isti je za sve tomose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 23, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zadnji niklovan blatobran . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imas pp. trebace ki i fabricki auspih od t 15.razmznisljao sam o prednjoj viljuski od bt i mozda o njegovom tockovima.sada su 16" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan gledam sada sliku ovog rama narandzastog vidim na drugom srafu masine ima ona kao podloska tj distancer.kod mene to nema,da li neko slucajno ima t 14 ili t 15 pa da mi moze izmeri dimenzije tih caura pa da napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 23, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to matica zavarena za ram ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 24, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nije, postoji sa obe strane,verovatno je distanca za cevi od repa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko povoljno kvacilo?zvono mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno i kvacilo.ako neko ima povoljno prednji niklovani hrsnik neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam ceo motor za tomosa pet brzina kovana klipnjaca cilindar od a5 glava od 15 razbusen na 42mm fali ( karburator i paljenje) skinuto za neke druge projekte sve 80eur i da ti nadjem cilindar od 14 razbusen na 42mm Mislim da mi drugar ima cilindar i glavu od 15 ravni usis noram pitati na koliko je busen i koliko para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vec sam uzeo sve za ovu masinu. imam t15cilindar. uzeo sam fabricki auspuh.tockive od bt i pr viljusku.treba mi niklovani pr branik i cekam liju da se javi za zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 25, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kum je imao i ram od jedne cele 14 koja je otisla u delove ali mislim da je ram otisao u gvozdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan posto mi lija rece da ispratim radove slikama,pa da krenem u toku rasklapanja ispravljanje i pojacavanje rama izrada delova,poliranje,nesto farbanja i pakovanje nedostaje mi namotaj za svetla,prednja kociona kljesta,zadnja gume,nosac paknova,nosac lancanika za bt tocak....ima jos posla dosta ali nemam vremena ispravljena viljuska,zamenjeni semerizi i ulje,sredjen menjac,zamenjeni svi lezajevi u masini i semerizi,kvacilo,birac brzina,klip i karike, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ojacanje vrata ojacanje repa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda za sad - samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a vecinu delova koju sam kupio ne valja i moram da kupujem opet...bas me oce,upravo videh da je i venac na prednjoj gumi ostecen,tako da ako neko ima sta da ponudi neka ovde pise.nedostaje mi prednja kociona i plocice za bt yadnji nosac lancanika i ploca za paknove sa paknovima za bt prednja i zadnja guma,za bt mozda zadnja stop lampa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...