crnisin 165 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor u dobroj kondicuji,nove gume,kocione plocice,guliari sediste,pancirna creva i.t.d.registrovan do avgusta 2008.cena 1600 eur.tel.063/7224336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Promena cene-1400 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena? Razumeo sam da si prodao XL-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga jos prodao,hocu da predjem sa XL-om bar 1000 km posle generalne, da se uverim da je sve ok,pa tek onda da je prodam,nikad nisam prodao losu spravu pa ako te interesuje reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga jos prodao,hocu da predjem sa XL-om bar 1000 km posle generalne, da se uverim da je sve ok,pa tek onda da je prodam,nikad nisam prodao losu spravu pa ako te interesuje reci Uzeo sam Dominatora pre desetak dana tako da Boldor ide za kes ili ostaje vencanica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikoga ne interesuje japanska klasika? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mene me interesuje ali mi je u nedostatku kessssss!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene me interesuje ali mi je u nedostatku kessssss!!! Moje standardno stanje-nedostatak istog ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo bolja slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos neka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...