BURBONSKI 25 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko kod nas prodaje REV'IT opremu? Bio štand na ovogodišnjem sajmu, imali su solidan izbor i korektne cena. Jedini problem što sad ne mogu da se setim kako se firma zove a izgleda nemaju sajt ili bar ja ne mogu da ga nađem...Revit opremu možeš naći u motolandu, mislim, bio skoro pa video. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja razmišljam o istoj opremi. Valjda bude popusta nekih sad na jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Уживам у Ревит меш јакни и много је боља за ово време од зимске Алпинстарс Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...