Veske 43 Napisano Mart 3, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,sad vidim da se pisalo o meni(ja sam decko iz Obrenovca) Za sve kacige i opremu sto prodajem garantujem da je sve original! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13949 Napisano Mart 4, 2016 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,sad vidim da se pisalo o meni(ja sam decko iz Obrenovca) Za sve kacige i opremu sto prodajem garantujem da je sve original! Hvala na javljanju u tom slučaju se vidimo u radnji. Do duše ako smem da pojasnim, ni jednog momenta nisam tvrdio da ti namerno prodajes falš robu nego se pribojavam da možda ni ti ne zbaš da ti je neko uvalio falš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Mart 4, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije,nije,ne bih se igrao sa tim,a znam da razlikujem fals od originala,a iskreno ne znam da postoje fals kacige,mislim kopije odredjenih modela sa istim oznakama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13949 Napisano Mart 4, 2016 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi sve prave. Mrzi me da istražujem ali evo nešto bar http://m.aliexpress.com/item/32608744588.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 4, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam primetio samo najmanje brojeve imas, ili je to samo trenutno? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Mart 4, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo trenutno,sve sam imao u svim brojevima,al rasprodalo se,od s2sport,samo mi je jedna crna u m ostala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...