Spajk 828 Napisano Jun 10, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Zanima me kako se pokazao ovaj model,tj agregat..treba mi za neke voznjice po gradu,nista znacajno i daleko...tnx.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Jun 10, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Agregat odlican, prelazi xxxx km........kako je odrzavan/vozen tako ce i sluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih menjao filter goriva redovno i uživao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 11, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...kacim slike kad ga uzmem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 12, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam uzeo Bev 200,atlantic me je odbio svojim malim tockovima i cini mi se da je mali..ni ovo nije idealno resenje ali posluzice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolektiwac 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: aleksinac Motocikl: aprilia atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode koje rolnice i kais idu fabricki za aprilia atlantic 200? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RUSWIL 0 Napisano Januar 25, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: AA 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, da li je moguce na Atlantica montirati tockove 16inca od Beverly? Sent from my A1-810 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije Šta će ti to na Atlantic-u 200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RUSWIL 0 Napisano Januar 25, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: AA 200 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jedan i mnogo dobro izgleda. Vlasnik kaze da je dosta udobniji i stabilniji. Sent from my A1-810 using Tapatalk Imam slike kako izgleda ali ne znam da li je komplikovanonza izvesti. Sent from my A1-810 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja, ali da tako treba, fabrika bi tako radila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic 200 nosi 13-ice, jbm li ga dali na te vile može 16-ica bez da se budži. A što se tiče zadnjeg točka, tu je tek sex: prepravka nosača amortizera, traverzne, variomata, blatobran zadnji, prostor pod sedištem... I na šta liči na kraju Ajd' dajte fotku da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja to... cista glupost. Fabrika je mama,a i dok sve to prepravis... em kosta,em ruzno. Bolje da te novce utegni masinu i navozaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedini ja nisam video Atlantic 200 sa 16-icama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan na oglasima prošle godine, nabudžio 16ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sale zadnje ruzno od skutera sto si video je kumov scarabeo... e ovo je jos ruznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo htedoh da napišem da nema potrebe da ubogalji motor, postoji već fabrički gotov, napravljen gubav sa sve 16-icama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Januar 26, 2016 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ocel neko turit sliku, također me zanima kako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo htedoh da napišem da nema potrebe da ubogalji motor, postoji već fabrički gotov, napravljen gubav sa sve 16-icama Hahahha postoji fabrički takav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RUSWIL 0 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: AA 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam...nesto mi doslo da probam... Sent from my A1-810 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RUSWIL 0 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: AA 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my A1-810 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RUSWIL 0 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: AA 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my A1-810 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...