Dulence 96 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elektricni trimer ali snage 1000W..to je oko 1.3ks ekvivalentno..Villager.Kupio sam ga 04.2013..imam papire,garanciju(istekla)..dobija se kais uz njega ali je totalno bezpotreban jer je trimer vise nego lagan.Koristi kanap 2.0mm.Potpuno je ispravan i funkcionalan.Cena je 4000 din..kontakt moze ovde preko PM-a.Ova zastitna plastika je ispravna nego sam je ja skinuo jer mi bilo lakse bez nje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za svasta..ponudite..ja ga i onako ne koristim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Treba li ti dres FC NURNBERG originalni, nenosen, XL, adidas climacool? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne..ne treba mi tako nesto..hvala. Trebaju mi slusalice..treba mi guma za motor 160 60 17..i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam gumu.... Takvu, a koja ti prednja ide? Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se 120 70 17.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 24, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju imam 150, ali imam i prednju u tvojoj dim... a i blizu si pa posalji PP ako zelis da zavrsimo to! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..necu 150..hocu 160 60,samo me ona interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...