Endurac 962 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nas stari plac, retko ga koristimo, da ne kazem godinama nismo isli, 9 ari, lepe kucice okolo, nije na klizistu 100 %. 150ak m do Save, teniski tereni. Izlaz iz Umke ka Obrenovcu odmah kod Table Umka. Zapravo Duboko, ko zna. Pravougaonog oblika.P.z. za sada. Moze prenamena u g.g.z. pretpostavljam. Mak, trava i svez vazduh. 6.000 Ojro. Vlasnik moja majka, 1/1 cisto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mak, kazes? Mislim da je bolje da nadjes farmera za tu biljku nego nekog ko ce da tu nesto zida 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li komaraca? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o zatvorenoj plantazi sa grejalicama i "korovom" ))))))))))) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8707 Napisano Jun 10, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je prešao plac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan U oglasu stoji "naš stari plac". Koje je godište? Navedena cena je OK za mlađe placeve, ali ovi stariji... ne znam baš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8707 Napisano Jun 10, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je prešao plac? ja sam ozbiljan. Da li je na klizištu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao je u prvom postu da nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o zatvorenoj plantazi sa grejalicama i "korovom" ))))))))))) Na to sam i mislio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 11, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nas stari plac, retko ga koristimo, da ne kazem godinama nismo isli, 9 ari, lepe kucice okolo, nije na klizistu 100 %. 150ak m do Save, teniski tereni. Izlaz iz Umke ka Obrenovcu odmah kod Table Umka. Zapravo Duboko, ko zna. Pravougaonog oblika.P.z. za sada. Moze prenamena u g.g.z. pretpostavljam. Mak, trava i svez vazduh. 6.000 Ojro. Vlasnik moja majka, 1/1 cisto. Hahaha...Dobra fora..Okolo lepe kucice...Koliko su presle??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 11, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kazes niste isli godinama,ja kontam da je neko vec ozidao kucu na tom placu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A kuca je vec izasla na Savu, idealno za pecarose Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jebete me pa me rasturate, bolje da ste dovukli neku kamp prikolicu pa d imamo da rostiljamo. Inace, motor sam nabavio, tomos 4.8, jos samo neki camac ))) Inace ovo je jedini deo Umke koji ne mrda, tako da cemo ispratiti komsije dok smisljaju kako da kuce preprave u splavove. Al na drugim brdima;) Znaci na ovom delu nema klizista. To se da proveriti, tako da koga god zanima moze da ode u geo zavod ili od komsija zatrazi info, il sta god;) Udaljenost do BGD oko 25 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 13, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne bi smisljali gde da postavimo grejalice kako bi tebi oglas cucao na prvoj strani, a? Plac ti nije na klizizstu, ali oglas jeste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 13, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto, ti ne volis kad klizi...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...