Djusi_998 455 Napisano Jun 7, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro poštovani čitaoci! Dobro došli u Portugaliju gde se vozi 7. runda Svetskogsuperbajkprvenstva na čuvenoj stazi Portimao. Da li će Ducatiji uspeti da stignu do nove pobede, da li će vanzemaljac Džonirej povećati svoju prednost u šampionatu, da li će Sajks nastaviti svoj niz, da li ćemo videti neke ružne padove ili situacije koje ne želimo da gledamo... Jbg, izgleda da u meni ne čuči jedan Erceg. Elem, evo nas u Portimau gde Ducatiji startuju iz prvog reda (Davide pol, a Čaz 3.) sa Sajksom koji ih razdvaja. Nisam gledao kvalifikacije pa sam se malo iznenadio kad sam video Rea na 8om mestu. ES2 je rešio da nas obraduje pa daje prenos uživo svih trka. WSBK 1 od 11:15 WSS 12:30 WSBK 2 14:00, STK od 15:00 U pauzi između WSS i WSBK 2 će se puštati snimak WTCC iz Rusije, pa ako nekog to interesuje može da spoji skoro ceo dan ispred Tv-a bez da pravi pauzu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan HVALA DJUSI ja i zaboravio TT me skroz istripovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 7, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive trke. Pogotovo prvi Wsbk. Jedno pitanje pošto nisam uhvatio u prenosu. Šta je ono na fabričkim Ducatijima ispod repa sa desne strane? Deluje kao mali izduvni lonac. Su im ubacili još jedan cilindar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Novi izduv koji bi trebao da ispegla krivu snage u donjim i srednjim obrtajima. Izmedju ostalog je povecao i krajnju brzinu iako se nisu tome nadali. Kod Ducatija se dve grane se spajaju u jednu pa se racvaju u dva topa koji zarsavaju u donjem oklopu. Sada je desni top produzen.... To si video . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 7, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tako bilo do početka ? Zvanične slike iz tog ugla su gotovo ne postojeće pa nisam primetio. Aj još malo info. Kako to misliš produžen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako sam odlepio zbog Sykesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 7, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno na današnjoj trci mi ga je bilo žao. Ali definitivno počinjem da ga sve manje gotivim. Čovek tolko padne kad ga neko obiđe da je to strašno. Ne sećam se kad je vratio ili odbio neki napad. Mnogo me podseća na Terola i Pedrosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Jun 8, 2015 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Torrentiii Portugal WSBK Race 1, Race 2 and WSS 4 GB WSBK.2015.Round07.Portugal.Race1-2.Plus.Supersport.Web-Rip.720p.X264.English.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Jun 8, 2015 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Torrentiii Portugal WSBK Race 1, Race 2 and WSS 4 GB Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...