grofragnar 5 Napisano Jun 6, 2015 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki predlog koji motor da uzmem kao pocetnik, vozio sam skuter od 50cc(79cc) zadnjih 5 godina pa bi sad da predjem na A2 kategoriju. Kupovao bih motor do 1500e - 250cc do 400cc. Promenio Jun 6, 2015 član grofragnar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDR 125cc imas je izmedju 1000 - 1300 e u veoma dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisi nam rekao koji tip motora te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grofragnar 5 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, neki Sport ili Sport/Touring. Mada mislio sam da se podrazumeva jer sam postavio u Sport. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sport touring tesko u toj kubikazi da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 7, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1371624_Suzuki_2606_GSF400-Bandit_1991_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grofragnar 5 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan @kabuto pa moze i sport samo ali N/F verzije (procitao sam da su one udobnije od R-a). @acim nazalost ogranicen sam na 35kW, tako da suzuki ispada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 'бем ли га, ја би се пре одлучио за неку 600тку до 35 киловата. Може се наћи на огласима, и ја сам у истој проблематици. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grofragnar 5 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi je 600ku da nije 20k registracija za motor iz devedeset i neke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...