VuleTigar 140 Napisano Jun 22, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav organizatorima i učesnicima ove super avanturističko-kišne vožnjice. Baš je bilo dobro Brankor i ja smo se sa lepšim polovinama odvojili na Kopaoniku pa smo napravili super turu preko Golije do Ivanjice pa posle malo kroz Guču do Čačka i preko Rudnika lagano kući. Naravno i drugi dan smo vozili po kiši deonicu od Studenice do Ivanjice. Sjajan put , gomila krivina, voda i odroni na sve strane, ali dobra škola za buduće avanture PS: Kad je sledeća vožnjica ? PPS: Bruno druže popravi taj ler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vladi i celoj ekipi na odlicnoj organizaciji i super voznjici. Mnogo je bilo dobro,jedno lepo kisno iskustvo. Ovo je kurs bezbedne voznje u grupi,po svim vremenskim uslovima,razlicitim krivinama,putevima. Jedva cekam sledecu voznju i druzenje sa fenomenalnom ekipom. Imam i ja nesto slicica i snimaka pa kada obradim postavljam ovde. Nadam se da se vidimo i vozimo uskoro opet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i u moje ime organizaciji i svim ucesnicima, stvarno je bilo odlicno. Super smo se proveli uprkos nedostatku kisnih odela(pojedinci) i prilicno varljivom vremenu. Jos jednom, hvala Vladi na pelerini prvi dan i Brunu na folijama od kojih sam skrojio svoje prve kisne pantalone. I dalje stoji da castim pice prvom prilikom iako je Vlada bio istrajan u tome da nema potrebe. P.S. Brankor, jeste, sad sam shvatio da ste to bili vi. Mislio sam da nisi nosio prsluk kad smo krenuli. Posle neko da kaze da mi ne valja pojas, da ga nije bilo, ne bi nas ni video. Edit: Sad sam gledao sve slike, legendarne su. Hvala vam obojici sto ste ih okacili. Punisa, kad gledam slike, ti si mi novi omiljeni lik. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3859 Napisano Jun 22, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha! cuti zamalo su me bacili djubretari u Krusevcu mislili su da sam dzak za smece Mada bi i ti prosao u maxiju kao dve butke u celofanu Fotke su odlicne! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan evo mojih fotki https://drive.google.com/folderview?id=0B2CaPjqXDBiqfkdCZTc0VEgtbmJwM3RzY2NERm5MQ1hHVnVZdlNaWGhCSkdocHF0aldFMnc&usp=sharing Sjajne fotke! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja i pre svega lepo druzenje sa svim ucesnicima, sve pohvale za Vladu na organizaciji celokupnog dogadjaja i Milenku na odrzavanju bezbednosti u koloni... Veliko iskustvo za nas mladje vozace, voznja po kisi, suncu, klizavom, rizli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na divnom iskustvu. Pre svega hvala Vladi na fenomenalnoj organizaciji i odabranoj maršuti a onda i svima ostalima na druženju i divnoj vožnji. Osim one kiše kada sam bio mokar do gole koze ja sam oduševljen vožnjom i avanturom. Za slike nemam reči. Plakao sam od smeha gledajući ove, na kvarno uhvaćene, kadrove kada pojedinci stvaraju svoje kreacije i spremaju se za putešetstvije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa https://dl.dropboxusercontent.com/u/60506259/Vikend%20voznja%2020.-21.%20jun.rar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sabiram utiske i pokusavam da se izborim sa zdravstvenim problemima, koje sam zahvatio odmah po dolasku u nedelju uvece. Sto se voznje tice...ja sam prezadovoljan, jer sem mog gumi-defekta, nismo imali vece probleme, kvarove ili ...pu , pu , pu...daleko bilo....padove. Moram da pohvalim sve ucesnike, jako revnosno i odgovorno su se svi ponasali u koloni...ponosan sam sto sam bio na celu takve kolone motora. Sto se tice vremenskih prilika....bile su takve, kakve mozes pozeleti za kapitalno sticanje iskustva u voznji. Mozda se pitate, odakle to...pa imali smo skoro 4 godisnja doba, borili smo se sa skoro svim uslovima na putu, sem offroada..(kisa, vlazan kolovoz, rizla, uski putevi, kratke krivine, pravci, suv put, dugacke krivine za brze ulaske, magla, velika nadmorska visina, BUDALE u putnickim vozilima.... itd). Nismo izbegli nista , i sve smo savladali sa manje ili vise uspeha.....ono sa manje - bice sa vise uspeha za ubuduce, jel ovim iskustvom smo naucili sta da ispravimo i /ili sta da pribavimo od opreme za sledece prilike. Moram da napomenem , da nam kreativnost nije manjkala ni u jednom pogledu..... a o snalazljivosti i da ne pisem. Ova voznja...k'o voznja, je po meni bila bolja nego prosla, i za sve koji nemaju neke ceste izlaske iz urbanih sredina, veoma je znacila. Drzuzenje je bilo na ocekivanom nivou, ja jedva cekam sledecu....nadam se da ce nas biti jos vise. Pozdrav svim ucesnicima voznje, svima koji iz raznih razloga nisu uspeli da nam se pridruze i svima koji su ispratili nasu temu i voznju. VladaSD 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hvala na predivno provedena 2 dana. Uz ovakvo drustvo i ovako slozne vozace, ni kisa, ni mokre noge nisu imali sanse da mi pokvare raspolozenje! Imali smo neplanirani kurs bezbedne voznje po kisi, a ja sam naucio vaznu lekciju: pantalone (bilo kisne, bilo obicne) idu PREKO kisnih navlaka za cizme Do iduceg druzenja ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam malo cackao snimke sa kamerice i izvukao neke zanimljive slicice. Evo i mog skromnog doprinosa: https://goo.gl/photos/dKjqWMchBGp2GuGo6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 2, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Bas su ti dobre slike. Sad gledam i prisecam se po kakvom vremenu i kolovozu smo mi vozili A snimak neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu temu i uz slike se prisetih koliko mi je bila lepa voznja, iako nas vreme nije posluzilo. Drugari, jos jednom hvala na dva prelepa dana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa tebi lepo kad si isprodavao sva kisna odela koja si imao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridružujem. 1. Vlada SD i VesnaSD 2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar + suvozačica6. Milan Bandit 12507. astral i gospa8. Sargeras9. Vuk99110. Totomoto sa gospodžom11. Darko Versys 12. Bruno 6813. Punisa 16 (+ cura sigurno) 14. Brzotrz & Sanja15. Boki.64 i gospodža (verovatno)16. brankor17. Dusan (Boccin kum)18. Fikacu (prenociste na Kopu i 2. dan)19. Heavy D (prenociste na Kopu i 2. dan)20. Malo_nj (prenociste na Kopu i 2. dan)21. tatkonadzeja 22. Rasha XL 23. Mario Burgman ( jedini sa skuterom, nadam se da necu smetati) 24. Lucky Vladano 25. Nikola 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Au izvinjavam se nisam video da su radni dani, nemogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Au izvinjavam se nisam video da su radni dani, nemogu. Nikola druze ovo je voznja od prosle godine Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Zeka: duplo lepo: toplo oko srca, i toplo u novcaniku @Nikola 13: osim sto me je slatko nasmejala, tvoja reakcija je samo pokazala koliko smo se svi uzeleli BJB voznji. Nadlezni, hoce li biti nesto ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 30, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bole njih uvce,oni se navozikali...a ne zovu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 30, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se mahom svi pojedinacno, nego se tesko uklapamo u zajednicke termine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da kao i u kapitalizmu: nista bez privatne inicijative... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 30, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je somajlirano i utegnuto....samo datumi da se dogovore i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaahahahaha, izvukli smo informacijuuuuuu !!!!!!! Samo se vi dogovarajte do iza 12-og juna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...