VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, posle majske pauze, pravimo jos jednu kvalitetnu voznjicu, ovog puta na Kopaonik. Cilj i ove voznje je opustena voznja i dobro druzenje, i dalje nema nikakvih ogranicenja u pogledu iskustva vozaca i kubikaze motora. Pokusacu da Vam predocim rutu, naravno kao i uvek imacemo dovoljno vremena i prostora za izmene i dogovore. I dan Skup ucesnika ce biti ispred Motela "1000 Ruza" do 9:00 h, tada sledi prozivka, kratak brifing i polazak je u 9:30h. Prvog dana, planirana je voznja od nekih 240 km, preko Mladenovca, Topole, Kragujevca na Kraljevo. U Kraljevu cemo praviti vecu pauzu za rucak ili po izboru. Nakon pauze idemo ka Vrnjackoj banji, Stopanja, Brus i dolazimo u smestaj koje ce biti u Brzecu u Apartmanima Hotela Kopaonik (popularno nazvanom " Time Sharing", lociran preko puta Hotela Junior) Sto se samog smestaja tice , radi se o komfornim, dvosobnim apartmanima od ceka je svaka soba dvokrevetna i takvih apartmana imamo 12. Ako ne bude dovoljno mesta, za istu cenu deo ekipe ce biti smesten u samom hotelu. Cena smestaja iznosi 1500 dinara i u cenu ulazi vecera i dorucak u hotelu. Parking za motore je obezbedjen od strane uprave hotela, a obroke i druzenje cemo imati na zatvorenoj terasi hotela. II dan II dana polazak je nakon dorucka (oko 10h) i idemo u posetu Nacionalnom parku Kopaonik, tacnije u sam turisticki centar. Tu pravimo pauzu za setnju, fotkanje i kasnije nastavljamo spust na drugu stranu planine, ka Josanickoj banji. Preko Josanicke banje idemo ka Aleksandrovcu i Krusevcu, pa na Cicevac i Pojate, gde se ukljucujemo na carigradski drum (paralelan sa autoputem). Carigradskim drumom stizemo u Paracin , gde cemo imati duzu pauzu za rucak. Nakon rucka, nastavljamo put "carigradskim drumom" na Cupriju, Paracin, Batocinu, Lapovo, Markovac, V.Planu, Smederevo i "smederevcem" na Beograd. Ukupna planirana kilomatraza za II dan je oko 320 km. Pravicemo dosta kratkih pauza, radi odmora i razgledanja lepota nase drage nam Srbije . Potpisana izjava je obavezna.... ista je u prilogu. Za pitanja i nepoznanice, stojim Vam na raspolaganju, mozete poceti sa spiskom, 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A mogao si i ti da počneš spisak 1. Vlada SD 2. drilling ltd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Jun 4, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo Izjave Izjava - BJB v3.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 4, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd 3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 4, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vlado... Ne znam da li je deo rute od Kraljeva preko Vrnjacke Banje i dalje prema Stanisincima, Plešu čvrsto zakovan da se ide magistralom Kraljevo-V. Banja (jedan obican nezanimljiv pravac) pa dalje? Put od Kraljeva prema Goču (sa kraljevacke strane) je spojen prosle godine sa Gočem (sa vrnjacke strane) odakle se ide dalje prema Plesu. Put je fenomenalan, ide prelepom prirodom i kao stvoren je za uzivanje. Mi "lokalci" se veoma cesto vozimo ovim putevima. Veruj mi, nećete zazaliti, a i sam cu se barem taj deo prikljuciti ako budem slobodan. https://goo.gl/maps/OiCb5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 4, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd 3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise ) 5. VuleTigar + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doco, put koji pominjes nije alternativa, vec izbor broj jedan.....medjutim zavisi od raspolozivog vremena , a varijacije su ili preko Ribnice na Goc ili na V.Banju pa preko Bzenice. Jednostavno , prikazao sam najjednostavniju i najbrzu rutu, sve ostalo ce biti samo + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 4, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado... Ne znam da li je deo rute od Kraljeva preko Vrnjacke Banje i dalje prema Stanisincima, Plešu čvrsto zakovan da se ide magistralom Kraljevo-V. Banja (jedan obican nezanimljiv pravac) pa dalje? Put od Kraljeva prema Goču (sa kraljevacke strane) je spojen prosle godine sa Gočem (sa vrnjacke strane) odakle se ide dalje prema Plesu. Put je fenomenalan, ide prelepom prirodom i kao stvoren je za uzivanje. Mi "lokalci" se veoma cesto vozimo ovim putevima. Veruj mi, nećete zazaliti, a i sam cu se barem taj deo prikljuciti ako budem slobodan. https://goo.gl/maps/OiCb5 Prošle godine sam provozao ovu turu preko Goča po tek napravljenom ''extra virgine'' putu i mogu samo da potvrdim da je savršenstvo. Planina, šuma, širok put sa lepim krivinama, ma totalna nirvana. Vlado da li se smeštaj u hotelu plaća na licu mesta ili je potrebno unapred rezervisati i uplatiti ? 1500 din je cena po osobi pretpostavljam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @doktor, bilo bi nam zadovoljstvo da nam se pridruzis, taman i savetodavno oko klope u Kraljevu @Vule, placamo tamo, sve je dogovoreno..... Napomena: uvek postoji i stvar slobodnog izbora smestaja, ako se nekom ne svidja ponudjeno ili zeli nesto komfornije, neka izvoli pa potrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 4, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada otprilike planirate da budete u Kraljevu? I gde planirate da se parkirate? Ako vec niste odlucili, predlazem parkiranje na gradskoj terasi (na keju), tu se uobicajeno skupljamo/parkiramo kada krecemo na grupnu voznju. Ima dovoljno mesta, a reka sa jedne i setaliste sa druge strane su udaljeni po 50-ak metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se zove, ali ako si mislio na restoran terasu pre mosta ka Ribnici...onda mislimo na isto, ali svakako cemo te poslusati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd 3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise ) 5. VuleTigar + 6. Milan Bandit 1250 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. drilling ltd 3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise ) 5. VuleTigar 6. Milan Bandit 1250 7. astral i gospa P.s. mi smo trenutno bez motora al se uveliko radi na kupovini drugog,a ako nam se izjalovi pazar nije iskljuceno da cemo i kolima da vas pratimo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar6. Milan Bandit 12507. astral i gospa 8. Sargeras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako se posle kretanja od 1000 Ruza, izlazi na auto-put pored pijace na Bubanj potoku, kao sto je prikazano na prvoj slici, moze se desiti da se izgubi dosta vremena, zbog provlacenja kroz kilometarske kolone, koje se stvaraju zbog pijace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja kao lokalac da dodam , slazem se sa Docom oko puta preko Goca .Nemojte ni da mislite na drugi put. Za rucak bi Vam preporucio restoran u Mitrovom Polju ili Skacak. Na povratku sa Kopa nemojte ici preko Aleksandrovca , nista zanimljivo vec se odvojte preko Brusa pa na jezero Celije, Krusevac pa dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Nenad...necemo sigurno ici na autoput, negde gore sam napisao, da je prikazana najbrza varijanta rute...idemo preko Avalaringa i Tresnje @Zeka.... hvala na savetu, odluka ce pasti u zavisnosti od raspolozivog vremena, ali velika je verovtnoca da cemo ici preko Goca..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar6. Milan Bandit 12507. astral i gospa 8. Sargeras 9. Vuk991 Jedva cekamm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar6. Milan Bandit 12507. astral i gospa 8. Sargeras 9. Vuk991 10. Totomoto sa gospodžom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar6. Milan Bandit 12507. astral i gospa 8. Sargeras 9. Vuk991 10. Totomoto sa gospodžom 11. Darko Versys 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam pre mesec dana taj krug kraljevo/goc vrnjacka banja.Ni sneg na gocu ni rizla mi nije mogla pokvariti osecaj divote.Put je prelep narocito pored ribnice.Odmah od kraljeva ima mnogo lepo mesto kupaliste sa mnogo lepom terasom.Kraljevcani bolje znaju kakvo je mesto i usluga.Ja sam samo malo prosetao.I put od banje do goca je odlican onaj sa kraja banje pa uzbrdo,ima jos jedan put za goc na ulazu u banju pa levo ali je uzak i dosta los 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 5, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam suvozačicu da ne bude posle 1. Vlada SD2. drilling ltd3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise )5. VuleTigar + suvozačica6. Milan Bandit 12507. astral i gospa 8. Sargeras 9. Vuk991 10. Totomoto sa gospodžom 11. Darko Versys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VesnaSD 2 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: SD-SRB Prijavi odgovor kao problematičan Khm.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Khm.... Samo da dopisem.... 1. Vlada SD i VesnaSD 2. drilling ltd 3. bocca 4. markoizkule sa curom (ako ne bude kise ) 5. VuleTigar + suvozačica 6. Milan Bandit 1250 7. astral i gospa 8. Sargeras 9. Vuk991 10. Totomoto sa gospodžom 11. Darko Versys 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...