cempa97 0 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari...dans sam imao jedan problem sa mojim skuterom i molim za neku pomoc sta da radim...vozio sam se po gradu i u jednom trenutku sam zacuo neko lupanje metala,stao sam i pogledao oko motora,nista se nije videlo...nastavio sam dalje i do kuce je taj zvuk skoro nesto,nesto malo se celo....ali od tadaa motor se do 55kmh kilavi ko lud a posle ide ko mecava do 70kmh...pogledao sam u deklu i tamo je sve ok msm na rolnice i vacilo....onda sam skinuo auspuh i iz njega je ono ispalo(dole slike) msm da je too karika,,,sta sada da radim? i u zadnje vreme mi se skuter mnogo greje...mesavinu pravim sam a u onu posudu za ulje sam sipao benzin da ne pravi duplo..motor je sprint eagle 50cc sve je fabricko sem centralne opruge i oprugica kvacila...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Paa.. lici na kariku.. ali ne kapiram kako ti motor i dalje ide.. teraj ti to kod majstora da izvadi klip i vidi cilindar.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan pa nzm kinez je to znao bih i ja to da rasturim ali bih pravo uzeo neki kit da stavim...recimo od 70cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ide zato sto je ovo najverovatnije kompresiona karika jer je kruta...i u zadnje vreme imam problem sa pregrejavanjem motora,da nije mozda zato sto su se karike istanjile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisi trebao da ga vozis kad si zacuo metal iz agregata. To je pocetnicka greska,al sta da se radi,pogresi covek.. rasklapaj ga,ako je izrisovao cilindar onda lepobpazaris kit na 70ccm i pun gas.. samo lepo ocisti agregat od srapnela koji su leteli,mogu da zamislim sta je unutra kad je ovo na auspuh izletelo,al mi i dalje nije jasno kako je isao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan rasturam ga cim budem imao vremena da vidim kakvo je stanje unutra...pa nisam znao u cemu je problem mislio sam da se otkacio onaj feder za paljenje u dekli pa sam nastavio dalje...jedno 30 kilometara sam ga picio tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje da iskljucis tu pumpu za mesavinu nego da sipas benzin tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan MRG kula Oliver ima delove po ok cenama//// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako jeste kompresiona karika jer tvoj skuter nema uljne karike, samo 2 kompresione. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 3, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa jednom da ide i to bolje nego sa 2, ali to je voznja samo za visoke obrtaje i nije za skuter Zato ti i prokine posle 55 jer je u visokim obrtajima a i dodje do rezonacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno pitanja,ako stavim kit od 70ccm da li ce izdrzati radilica ili cu morati i nju da menjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 7, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan U principu neće, treba zameniti radilicu, klipnjacu, klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan drustvo danas sam ga razmucao i imao sam srece,samo je klip stradao....samo me bune ovi risevi na glavi motora,da li cu morati da je menjam???? evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 8, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Glava je dobra, mozes je samo osmirglati- ispolirati, da bi se manje hvatala garez na istoj. Naravno samo deo koji je u kompresionom prostoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cempa97 0 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Negotin Motocikl: sprint eagle 50cc Prijavi odgovor kao problematičan danas sam ga sklopio,sve je je lepo leglo kako treba,klip i karike nove stavljene,novi dihtunzi i ja ga upalim iz prve i sve super radio je tako jedno 30 min,nema nigde da duva sve super ali kada sam seo da ga provozam mnogo slabo ide,mss nije da nece ide ali ide mnogo gore nego pre...sta mislite u cemu je problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...