stefke_lion 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte . . . vec 5 meseci trazim neki da tako nazovem "sportski" auspuh za moj skuter,kontaktirao sam i Hrvatsku firmu "SHACAL",dobio sam odgovor da ce mozda napraviti za moj model,a mozda ne . . dakle potpuno ne adekvaran odgovor od jedne uvazene firme,nasi poslodavci,da sad ne navodim imena tih firmi u kojima oni rade mi nude auspuh koji bi morao da preradjujem i obradjujem da bi fizicki stao na motor,pod izgovorom da tako treba,pritom taj auspuh nije predvidjen za landa sondu,totalno ne znanje prodavaca . . . na sajtovima firmi kao sto su Leo Vince,nude 4 road za gileru nexus 250 2007 god . . ali ne i za moj,predpostavljam da naravno raspored srafova nije ni blizu isti . . . da li stvarno moze nesto da se "nabuzdi" od drugog skutera ili moram da cekam da izbace bas za moj model? Ili ako neko zna da postoji i gde . . . Naravno,zelim savete sa vase strane,kritike,itd . . . hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ti mogu nabavati iz nemacke ili italije ali cena je vrhunska...GPR karbonski 500eura, LEO VINCE 450 eura, GPR aluminijumski 400 eura...evo ti slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 7, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gore navedeno su mnogo,mnogo jake cene. U zotechu imam leo 4road za oko 280e(ako se malo godis) i mora malo da se preprave nosaci, ali moze bez problema da se napasuje na bilo koju masinu te kubikaze. Ovaj gpr inox ne bi trebalo da bude skuplji od 330e koliko sam ja gledao u jednom polo katalogu,a karbon je nesto malo skuplji od ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Povrh toga. Dobija se jako malo. Uz to ti treba ili Malossi Multivar ili Pollini SpeedControl. I TorqueControl. Ako hoccesh izduv koji je kvalitet uzmi Malossi Wild Lion izgleda jako skrnavo ali je dobro prorachunat. Jedan ortak ga ima na x9 i osetna je razlika uz gore navedene delove. Montirao ga je on. A ja sam mu nabavio Multivar. Uz Multivar je dobio linearno ubrzanje. A sa Malossi-em je dobio malo snage i zvuk. Naravno treba i karburatore nashtelovati,vecca dizna, proshiriti usis.... A tebi je elektronsko ubrizgavanje. Tako da je to josh vecca gimnastika. Nije to samo namontirash i vozish. Uglavnom sreccno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 7, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, bez svega gore navedenog neces dobiti nista sem malo zvuka i malo ce ti mozda lepse izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefke_lion 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja ovaj GPR karbonski,ali je cena zaista jaka . . . vidjao sam ovaj 4road na gileri runner 200vxr,ima odlican zvuk,ne znam da li ima vise snage,jer sam jednom prilikom krenuo sa semafora zajedno sa njim i vec sam ga gledao u retrovizoru . .. . Imam pitanje za Muljaza,da li ce taj izduv 4road praviti probleme zbog landa sonde?isto vazi i za ovaj gpr karbonski ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesu cene vrhunske al tako je...i iskreno da ti kazem pre bi vozio fabricki auspuh nego da secem i prepravljam nov auspuh na novom skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 10, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na gileri i ne stoji bas najbolje zato sto je postavljen previse nisko, a dosta je dugacak, na nekom drugom, gde je podignutije, je vec druga prica. Nemam bas puno iskustva sa tim sondama, ali ako je sonda postavljena na izduvnoj grani tj. na cevi, a ne na loncu, onda sam ubedjen da nece nista da mu fali. I u sustini mislim da sonda ima veze samo sa eko normama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Mozes mi se javit na mob.+38598592608 i auspuh ce te kostat 200 eur.Tri oval u inox verziji,evo ti slika da vidis kako izgleda na derby gp 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko mrkic 1 Napisano Februar 24, 2019 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kako bi se cuo moj skuter kada bi mu odsekao kraj grane i na nju zavario Top. Da li to uopste vredi raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15968 Napisano Februar 24, 2019 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj pa ces znati, svasta ljudi rade ne bi li nesto postigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...