red_alert 16 Napisano Maj 31, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan prodajem navigaciju marke navman f20 sa instaliranim kartama svajcarske austrije i nemacke , u korektnom stanju ispravna sa punjacem za auto slikam pa okacim slike u toku sutrasnjeg dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 1, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan inace cena je 3000 dinara a broj telefona 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 1, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan msm da nije ,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 20, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan cena 1600 dinara ispravna ,, netreba mi pa je prodajem za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 3018 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nase mape ne mogu na nju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 20, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan neznam iskreno nit sam prbao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 361 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu mape srb i hr mozda bi ja bio zainteresovan... odakle si? Jel postoji mogucnost her me interesuje da je stavim u kola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...