Skyrunner 4808 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda neko poznaje motor. Moj rođeni brat hoće da kupi Fazera 600(posle 2003) a ovaj mu je zapao za oko. http://www.polovniautomobili.com/motori/5628575/yamaha_fazer_600_hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 31, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pomocu ovlascenja koje mu je sin ostavio pred put Mada mene licno ti oglasi gde se navodi razlog prodaje uvek odbivaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja vidim na motoru si niske tablice cini mi se! ja sam vozio fazera 2005,ali nisam siguran da se 2005 pravio sa crnim ramom i u ovim bojama,po svemu mi lici da je 2006 godiste. pogledajte malo po netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Jun 2, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovog fazera kada sam trazio primerak za sebe pre par meseci. Lupan je (nije ispravljano), cini mi se i farban, itd. Zaboravio sam sada sve detalje, ali znam da mi je bilo krivo sto sam izgubio tih pola sata - sat. Ne gubi vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim meni ovako isteran ispod šupe za slikanje ne uliva neko poverenje. To što je na niške table mogu lako da sredim samo ako je motor dobar što ovde čini mi se nije slučaj. Sa slika naravno ne može mnogo da se vidi,ja ne mogu često sa vremenom da se uklopim, a ne mogu da ga pošaljem samog, lako će da mu uvale neki krš da mu prisednu motori za duže. Tako da preskočićemo ovog izgleda. Hvala ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 7, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se vec duze vreme ... To je ono sto mogu ja da kazem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se vec duze vreme ... To je ono sto mogu ja da kazem. jako dugo, i ta sema boja i crn ram tek 2006g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...