perlx 531 Napisano Maj 30, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem RD04 Africu Twin.Model 1992, u saobraćajnoj 1993.Uvezena iz Švajcarske, prvi vlasnik Hacky, drugi crnisin, četvrtog čeka.Vodi se na 25kW. Na satu 20387km trenutno, koliko puta upitno je. Registrovana početkom maja, servis urađen malo pre toga.Lanac i lančanici odlični.Metzeler Karoo 3 gume.SW Motech prednji crash bar, zadnji Seba.Produžetak vizira, 30mm podizači kormana.Puig šrafovi vizira.KTM OEM štitnici ruku. Lampa 12V utičnica.Philips Extreme Vision H4 sijalice. Tripmaster sređen kod Joške, prikazuje i brzinu.Joškin regler.Sedište presvučeno sa neklizajućim sedalnim delom.Race Ada izduv.Alien Metalworks alu zadnja ploča sa Monokey kačenjem.Centralni nogar. Uz motor dolaze i:fabrički izduv i štitnici ruku, rezervni ključ,bočni nosači kofera za Monokey kačenje, sa "pečurkama", bez "piramida",Moto Detail bočne i velika torba,IXS Pilot kofer sa pripadajućom Givi Monolock pločom,fabrički zadnji migavci, podmazivač lanca, prednji lančanik, svećice, tegići kormana,odštampan Haynes manual (ako se setim gde je).Cena: 2500ETel: 066/5169-521 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ljubicica kolega ... p.s. kompletan oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 30, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Zaboravio sam da navedem da uz motor idu i fabrički alat, korisničko uputstvo i rezervna ručica kvačila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta planiras da pazaris sledece, ako nije tajna ??!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 30, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nesto sto je u istom cenonom rangu, a jedno 15 godina mladje 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 30, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ne.Ledu lakši, kod nas hard, enduro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 30, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на пажњи, договор је пао, новом власнику желим лепе километре на путовањима која планира и да његова бивша СТ сабраћа буду нежна када га дохвате. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan expresno-u danu.! svaka chast obojici.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan NIJE VALJDA VLAJKO NEKA JE SA SRECOM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da da idem sam da se prijavim u temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan expresno-u danu.! svaka chast obojici.. Ustvari motor je prodat pre postavljanja oglasa.. Javio mi Ćelavi da ima dobra paprika za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan expresno-u danu.! svaka chast obojici.. Ustvari motor je prodat pre postavljanja oglasa.. Javio mi Ćelavi da ima dobra paprika za mene Pa konacno, dobrodosao u sektu !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke novom vlasiku Da daš krug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke novom vlasiku Da daš krug Не круг, већ цео воз-роштиља, са све текућином приде. Све честитке обојици!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha.. Ne mogu da verujem. Al će sada da padne pačarenje :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 2, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke novom vlasiku Da daš krug Не круг, већ цео воз-роштиља, са све текућином приде. Све честитке обојици!!! Mislis da blitva, sargarepa i djumbir mogu na rostilj?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 2, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem recite nam za koliko je prodata, kako bi znali okvirnu realnu trzisnu vrednost paprike u danasnje vreme. Srecno ti bila vlajko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da blitva, sargarepa i djumbir mogu na rostilj?? Ništa ti ne bi falilo da i ti pređeš na grilovano povrće.. samo bez đubira..od njega možeš čaj da praviš Hvala Pauk, 2200, al bez ktm štnika sa dva kofera i sve ono što piše gore.. Sve u svemu jako sam zadovoljan što sam se vratio na pravi enduro.. udobna je kraljica..pali na čvrgu, lepo leži i pliva svuda.., loše koči mrcina debela i pritom greje dosta .. ako se ne ide na auto put..zadovoljavajuća je brzina i odličan položaj sedenja.. hteo sam rd07, al jahaće se sad ovo dok se ne skupe pare za bolje Odmah sam izvadio db kiler tako da se lepo čuje i ne treba sirena Verovatno ću se sa njom vozati po Gruziji u avgustu..tako da računam na Hondinu pouzdanost.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 2, 2015 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ides u Gruziju ??? Vodis i mene ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 2, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan DB kileru nisi prišao, ni da ga pipneš nisi hteo Zaboravio sam da napišem u oglasu i proširene fuzastere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 9, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novi oglas kad već ima ovaj.. izleteo mi je neki GS pa bi afrika možda mogla da promeni vlasnika.. PRODAJEM je za 2300e Promenjeno ulje i filteri , gume su prešle 2-3 hiljade km, novi lanac-lančanici i dodat podmazivač lanca.. kupljen nov akumulator pre neki dan..samo da ga stavim.. Motor je pouzdan.. izneo me po Gruziji bez problema.. registrovan i spreman za upotrebu Čečenija border 063 266 812 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano April 1, 2016 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sa konja na magarca, pa sa magarca na ovna cccccc 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano April 1, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo prelep motor, kombinacija boja, oprema, ma ceo je u fuluu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 4, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam varadera.. paprika ostaje i nije više na prodaju.. mala tenera otišla tako da ću se smiriti neko vreme.. Kud se zajebah pa prodah ST.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...