DaNiro 50 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, treba mi misljenje iskusnijih bajkera, zanima me da li umotavanje izduva u onu azbestnu traku stvarno smanjuje emisiju toplote iz njega ili ne? Zbog leta ovamo i uzasnih temperatura pocinje da mi smeta vrucina levoj nozi pa bih da uradim nesto po tom pitanju. Drugo pitanje je ako ta fora funkcionise da li moze da osteti sam izduv zbog vreline koja se zadrzava unutar auspuha pa da brze strada? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Azbestna traka je dobra (sprecava pregrevanje)i po vozaca i po auspuh jedino etetski ( meni) nije bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Maj 29, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba imam Titanijumsku traku (ne azbeztnu) 10m duzine sa 10 specijalnih selni za stezanje, stiglo prosle god iz Engleske, novo, (za propali projekat),placeno 50e, dao bih za 40e,izvini za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da umotavas izduv na superduke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Moram da nadjem neko resenje za pregrevanje jer mi gori leva noga pogotovo sada kad su temperature preko 40 stepeni ovamo. Hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i pitao. Vidim da dosta ljudi to radi ovamo ali opet ne bih da moram da menjam komplet izduv osim topova svake godine. Skupa investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam. Hvala momci na savetima. Ako ne nadjem drugo resenje samo cu da stisnem zube i da peglam. Tako je kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U kakvim pantalonama vozis? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan mozes da umotas nogu umesto auspuha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan mozes da umotas nogu umesto auspuha Mozda U kakvim pantalonama vozis? Sent from my iPad using Tapatalk Dainese Bonneville farmerke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...