NemanjaNS 3 Napisano Maj 30, 2005 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bjb bikeri, video sam slike koje ste postavili sa puta na XII motofest u NS, i cini mi se da sam prepoznao Hyosung Comet (nisam siguran da li je 125 ili 250, mislim da nije 650 jer on ima "dupli" ram) Zanima me ciji je to motor i kakvi su utisci uopste o njemu, izgled mi se jako svidja, a na stranim forumima sam nasao samo dobre komentare u vezi Cometa uopste.. Trenutno nemam motor i trebalo bi mi nesto slabije za pocetak i mislim da bi comet bio odlican (alternative koje sad gledam su GPZ500S i suzuki GS500e, ali su im kubikaze vece, a stariji su motori) usput - ako neko naleti na neki polovan hyosung comet kod nas na prodaju - javite mi Voleo bih da vidim opis ovog motora na vasem sajtu ako je to moguce.. Toliko za prvi post, pozdrav, NemanjaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 30, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chika Never, ajd` pomozi coveku i napisi review ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 31, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugar! Nateracemo mi Nevera da napise review cometa, ne brini Nego, ajd ti lepo napisi par redova o sebi u rubrici 'Predstavljanje clanova', pa da nastavimo diskusiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Maj 31, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nemanja i ostali, bice revjua narode! Pablo mi dobronamerno zavrce ruku za taj opis vec mesec dana :wink: Doduse to je jedini motor koji sam vozio pa ne ocekujte neka interesantna poredjenja... Dobra stvar je da sad iza sebe imam i neku kilometrazu van grada, pa cu i to ukljuciti u sveukupni utisak. I samo malo strpljenja, nisam pisao sastave jos od srednje skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Jun 1, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Never je ispunio rec i napisao revju svog Cometa! Tekst je okacen, pa navalite Inace, super je napisan tekst, svaka cast drugar Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jun 1, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Inace, super je napisan tekst, svaka cast drugar Hvala! :oops: Ako vas jos nesto interesuje o Comet-u ili je ostalo nejasno iz clanka slobodno pitajte Nisam hteo da stavljam u clanak, ali kod nas je uvoznik Hyosungovih motora Kart-In iz Panceva. Katalog motora i cene mozete videti na njihovom sajtu: http://www.kart-in.co.yu Bacite pogled na Hyosung galeriju, 650 S mnogo dobro izgleda :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Jun 1, 2005 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na textu i brzini nasao sam par stranih reviewa ali je ovo mnogo bolje jer ima licnog iskustva dok se stranci baziraju samo na kataloskim podacima.. eto malo zabrinjava ono sto se far ljusti (mada sumnjam da je ostatak zavrsne obrade na tom nivou, mora biti bolje) ali generalno sad mi se motor vise svidja nego pre. jedina greska je cena na kraju clanka - 250ccm je 3870eur nov (ne 3300). PS - ako si zainteresovan za prodaju - ja sam zainteresovan za kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 2, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican review, ako ovako pises kad nisi u formi, onda kad si u formi sigurno dobijas Pulitzera Great work, master Yoda ! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 6, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena mozda zaboravljena slucajno, a mozda nedostatak info.. :? :oops: Motor je jako lak za upravljanje i ulazak(zaleganje) u krivine i raskrsnice je stvarno uzitak koji nam obezbedjuju zavidne dimenzije pneumatika. Kombinacija: tezine, rastojanja od tla, visine fudastera i geometrije upravljaca, dozvoljavaju neverovatne uglove obaranja po gradu. :wink: Iskustvo nekoga ko je vozio i choppera i R-a i ... Comet-a naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 6, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Baj d vej, eksellent teks' maj'toree , Long tajm vejtid, den napokon! Mislim sta reci ?!?!?!?!? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jun 6, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dodatnim informacijama dexterru, ovo je nesto sto nisam mogao da opisem s obzirom na nedostatak iskustva sa drugim motorima :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kum mi radi U Kart in-u tako , a i gazda mi je prijatelj , tako da svi koji ste zadovoljni mozete doboti informacije iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 7, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kum mi radi U Kart in-u tako ' date=' a i gazda mi je prijatelj , tako da svi koji ste zadovoljni mozete doboti informacije iz prve ruke.[/quote'] Pablo,admine,batice, :shock: proveri molim te kod nase seksetarice, :roll: da li je ovaj cika uplatio ovo reklamiranje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 8, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jun 8, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali ja planiram skori obilazak radnje... Da vidim nasta lice te 650-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas' date=' ali ja planiram skori obilazak radnje... Da vidim nasta lice te 650-ke [/quote'] :roll: Razglednica s Irisskog venca kaze da ti je dosta i tih 250ccm, a kad vec ides u radnju, pitaj posto su zmigavci :wink: , stopaljke a bogami i vrhovi rucki :oops: 'nako usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jun 10, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo bi me najvise interesovao vizir, kako izgleda i koliko kosta originalni ako ga imaju. A ovo, rucice i sl, to je potrosni materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Jun 10, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas' date=' ali ja planiram skori obilazak radnje... Da vidim nasta lice te 650-ke [/quote'] :roll: Razglednica s Irisskog venca kaze da ti je dosta i tih 250ccm, a kad vec ides u radnju, pitaj posto su zmigavci :wink: , stopaljke a bogami i vrhovi rucki :oops: 'nako usput Secam se ja razglednice i ispred Vira, sa nekim zutim CTX-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 11, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas' date=' ali ja planiram skori obilazak radnje... Da vidim nasta lice te 650-ke [/quote'] :roll: Razglednica s Irisskog venca kaze da ti je dosta i tih 250ccm, a kad vec ides u radnju, pitaj posto su zmigavci :wink: , stopaljke a bogami i vrhovi rucki :oops: 'nako usput Secam se ja razglednice i ispred Vira, sa nekim zutim CTX-om Secam se i ja mlogo kojecega al' je naslov teme Hyo-sung Comet 250 GT :roll: :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Jun 11, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa pomenuo si neke razglednice, pa rek'o aj da pomognem pri prisecanju uspomena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 11, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan U duhu internacionalizacije nase zemlje, engleski prevod clanka je postavljen na sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koliko comet najvise moze da se vozi na otvorenom, a da se ne muci? I interesuje me da li comet 250 bar nekako moze da se vozi na zadnjem tocku? Ova pitanja me interesuju pa ako nije problem da mi neko odgovori ko zna! Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koliko comet najvise moze da se vozi na otvorenom' date=' a da se ne muci? I interesuje me da li comet 250 bar nekako moze da se vozi na zadnjem tocku? Ova pitanja me interesuju pa ako nije problem da mi neko odgovori ko zna! Hvala unapred[/quote']Evoti odgovora, Comet 250 na otvorenom sugurno moze dugo da traje ako ga nevozis konstantno preko 110, u prinsipu na svakom motornom vozilu ti je putna brzina odgovara dve trcine maksimalne.Sto se tice zadnjeg tocka, nema tog motora koji nemoze, prema tome stvar je u onome ko ga vozi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dirty! Da li moze comet gt 250 da se nafrizira? i da li to mogu da urade ljudi iz kart-in-a? Mislim da dobije vise konja? I da li kod nas moze da se nadje polovan gt 650 na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dirty! Da li moze comet gt 250 da se nafrizira? i da li to mogu da urade ljudi iz kart-in-a? Mislim da dobije vise konja? I da li kod nas moze da se nadje polovan gt 650 na prodaju? Svaki motor moze da se nafrizira, pa i taj.Da mogu to da uradi ljudi iz Kart ina, moj kum je tamo serviser i dugo se u zivotu bavio bas friziranjem motorcikalai automobila.Neznam da li ima plovan GT650 jna prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...