Guja 1 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!imam apriliu rs 50,nije paljena pola godine sigurno,zadnji put kad je paljena,isto posle duzeg vremena,zaverglala je i upalila iz prve...sad,medjutim,nece.kad dam kontakt i pritisnem dugme za paljenje,relej samo klikne svaki put kad stisnem dugme i to je to.nosio relej kod automehanicara da ga ispita,on kaze da je ispravan.ako neko zna,neka kaze bilo sta sta mu padne na pamet,pa da prorovim. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je slab akumlator, meni kad je slab isto samo klikce ali nepali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan akumulator sam stavio (tj. prikljucio) od Golf-a 4,fabricki,kao nov tako da nije to.mada se i meni to desavalo sa akumulatorom za motor kad se isprazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 19, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser..izvadi ga i odnesi na reparaciju. Ako ima AM6 agregat kao i TZR 50 onda je to sigurno. Jos jednu stvar sto mozes da proveris pre nego sto ga rascerupas: pritisni kvacilo, podigni copavu i ubaci u brzinu. I dalje drzeci kvacilo probaj da kresnes. Sumnjam da je to jer ti klikce relej ali probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan AM6 je masina.hvala,probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije alnaser,prikacio sam akumulator direktno na njega i upalio iz prve,ali i dalje nece na ,,dugme",i dalje relej ,,klikce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ima li oksida negde na kontaktima izmedju releja i alnasera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Maj 20, 2015 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je relej ispravan i ukljucuje akumulator dobar i Anlaser radi ostaje samo da proveris kablove od akumulatora do releja i od releja do akumulatora. Obrati paznju na kabal koji je "deblji" od ostalih i vidi da nije negde u prekidu. Desavalo se da mali glodari pregrizu sve i svasta.... proveri i glavni osigurac (ne poznajem tacno tvoj model motocikla ali sigurno ga ima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan relej može kliktati i ako je neispravan ... relej anlasera nije ništa drugo nego elekto magnet koji na jezgri ima platinski kontakt koji zatvori strujni krug kad pritisneš dugme ... može se desiti da platinski kontakt izgori (oksidira, zaprlja se ili slično) i da jednostavno ne može zatvoriti strujni krug .. tad elektromagnet i dalje radi i gura jezgru van i tad se kuje kliktanje ..... ali ta ista jezgra ne zatvori strujni krug i do anlasera ne dolazi struja .. ako sa komadom metala spojiš ona dva veća šarafa na releju i motor upali, onda je ovo što sam ti rekao ... .. ako ni tad ne upali, problem je negdje drugdje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 21, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо си му објаснио и вероватно да је сам релеј у проблему бар по овим симптомима који су до сада наведени Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guja 1 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan verovali ili ne,sam proradio!danas stavio aumulator za motor i nista,isto...posle par sati probao,radi!za nepoverovati...hvala vam u svakom slucaju na pomoci!verovatno ce biti jos toga,baksuz je ovaj motor...na redu je karburator,tu ce da bude glavna zaje*ancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 22, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostajem pri svom pisaniju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Tako je proveri ti te kontakte moze lako da se opet ponovi problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...