zlacjani 195 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem raspareni bočni kofer, imam 1 samo. ako neko ima, ili ima takodje samo 1 a ne želi da ga proda...bitno je da uparimo kofere. mislim da je moj levi, ali ću još jednom proveriti Zlacjani 064/4493629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 19, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces oba kofera, javi se da ti dam broj od drugara iz kluba. Ostalo mu sa motora koji je prodao, a sada je presao na cruiser-a. Koferi su korisceni vrlo malo, ako se secam samo jedno putovanje, bukvalno kao novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces oba kofera, javi se da ti dam broj od drugara iz kluba. Ostalo mu sa motora koji je prodao, a sada je presao na cruiser-a. Koferi su korisceni vrlo malo, ako se secam samo jedno putovanje, bukvalno kao novi. daj broj...bar nešto da se dešava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 19, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 062/1205078 Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan 062/1205078 Zoki hvala, čuo sam se sa Zokijem...ako ne rešim raspar kupiću još par pa nek ide život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...