Jastrebov 3 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me otprilike potrosnja goriva za ovaj u naslovu pomenuti skuter . Sa nekom normalnom voznjom po gradu razradjen skuter od 2008 god sa predjenom kilometrazom oko 35000 koliko otprilike moze da potrosi voznjo po gradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu opušteno 5-ica, na otvorenom od 4 pa na više. Za normalnu vožnju 100-110. Ispod 80 kmh i potrošnja će biti ispod 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 18, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ala srču ti skuteri 250-ice? Jel to stvarno normalna potrošnja za njih? Meni motor te kubikaže ne prebaci nikad 3,5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan EFI ne srču ali kineska verzija Hondinog karburatora u kombinaciji sa "ljutih" 17 konja na 170 kg x CVT prenos i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Hvala alexanto ! Prodao sam moju Yamahicu od 50 ccm pa nešto gledam povoljno da uzmem i izleteo mi je ovaj skuter pa se razmišljam sta da radim ? Skupljam iskustva i ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Imas li jos kakvih info u vezi sa ovim kinezom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...