RaS 1754 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim ja da nešto nije u redu Jesu, usd su na klx-u ... ja sam pomislio da ovaj na slici ima one "čarapice" preko štapova, a da su štitnici gore iz nekog SM fazona ... a koliko bi bilo za par ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cena bi bila sa obe sa nosacima i klizacima recimo 30€, ocuvane su i bas dobre.... Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, 20€... Preterah sa cenom! Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, crvena više-manje ... A da li bi poslao kurirom ? Ne verujem da ću skoro u severne krajeve ... Ukoliko je odgovor potvrdan, dostaviću podatke na PP, pa pošalji posle ponedeljka ... kad stigneš, nije ništa hitno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze kurir, podaci sa telefonom na PP, mogu i slike pre slanja na VIBER na isti broj!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO sve.... Moze LOCK! Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...